Ve čtvrtek odpoledne se pětihvězdičkový hotel Four Seasons v historickém centru Prahy stal dějištěm bujaré oslavy slovenské modelky Andrey Verešové, která už v neděli oslaví své 40. narozeniny a pokoří další životní milník. Party se, vzhledem ke stále panujícím obavám z epidemie koronaviru, neobešla bez bezpečnostních opatření: u vchodu se měřila teplota a dovnitř jedině s rouškou. Tu poté účastníci odložili.

Jako první se do hotelu dostavila oslavenkyně společně s manželem Danielem Volopichem (55). Před zahájením se Verešová stihla zkrášlit, navléknout do smaragdově zelených šatů s rozparkem až k rozkroku a vyfotit se před Karlovým mostem. 

Video: Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Po sexy focení se před hotelem sjela luxusní fára s hvězdnými pasažéry. Popřát modelce a trochu se uvolnit přišli například Leoš (44) a Monika (45) Marešovi , fotbalista David Limberský (36) s těhotnou manželkou Lenkou (36) nebo slovenský finančník a šéf Tatry Igor Rattaj (49). 

Hlavním tématem večera byla Andreina odvážná róba. Podle rýsujících se bradavek pod zelenou látkou bylo zřejmé, že podprsenku nechala doma. S rozparkem problém neměla - ač se táhl až k jejím bokům, neodhalil nic než její nádherné nohy. Fantazie zúčastněných přesto pracovala na plné obrátky. 

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií