Anička Slováčková dnes a denně dokazuje, že není jenom dcerou slavných rodičů, herečky Dagmar Patrasové (64) a saxofonisty Felixe Slováčka (77). Talentu má totiž na rozdávání. Nejenom, že se věnuje zpěvu (nedávno svým fanouškům přislíbila novou autorskou desku), ale i herectví. K roli zdravotní sestřičky Radky, kterou ztvárňuje v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 už od roku 2017, se nyní mohla zase po delší době vrátit.

Natáčení oblíbeného seriálu z lékařského prostředí jí zkomplikovala jak pandemie viru covid-19, která vedla k zastavení veškeré produkce (a i nyní dochází k přísným hygienickým opatřením), tak i její vážná nemoc. Tahle mladá žena, přestože působí jako nezdolný nezmar s neutuchající energií, musela podstoupit v krátkém časovém sledu chemoterapie a také operaci, díky čemuž byla často velice unavená. Dlouhé měsíce jí trvalo, než zastavila své zběsilé životní tempo a naučila se odpočívat a šetřit se. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Nyní se ovšem znovu postavila před kameru – a selfíčkem rovnou z placu, pěkně v bílo-modrém úboru ošetřovatelky, se pochlubila na sociálních sítích. „Konečně! Člověk si připadá, jako by po dlouhé době přišel domů,“ radovala se na instagramu. „Taaaaak moc jsem se na všechny a na všechno těšila! Tak jdeme do práce!“ Šťastný úsměv na jejích rtech dával tušit, že nejde pouze o prázdná slova a o líbivé fráze, ale o holý fakt.

A stejně tak nadšení byli i její příznivci. „No konečně, už se nemůžeme dočkat!“ psali Slováčkové, a jedním dechem dodávali, jak moc jí to sluší. Dokonalý make-up a líčení totiž dalo vyniknout jejím krásným, modrým očím.

„Jé, všechny vás moc zdravím, Aničko,“ přidala se i herečka Marika Šoposká (30), co v Ordinaci ztvárňovala záchranářku Bibi. Tmavovlasou krásku, která v listopadu loňského roku porodila své druhé dítko, by sice fanoušci rádi viděli na televizní obrazovce, ona sama se však nyní věnuje své stále se rozrůstající rodině…

VIDEO: Jak v Ordinaci vyřešili fakt, že po chemoterapiích přišla Anička o vlasy, a její paruka se dočkala divácké kritiky? Radka dostala docela nový účes!

Video
Video se připravuje ...

Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci! TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií