Slováčková je už více než týden v dobrovolné karanténě. Po operaci rakoviny prsu by nerada něco chytila nebo sama nakazila své nejbližší, takže nenavštívila ani svou mámu Dádu Patrasovou (64). To ale neznamená, že se doma kouše nudou a smutní, krize kolem koronaviru jí po tom všem, čím si prošla, úsměv na tváři a radost z maličkostí rozhodně nevymazala.

Ačkoliv diagnostikovaná rakovina bude navždy její součástí, chtěla na ni herečka z Ordinace v růžové zahradě 2 alespoň na chvíli zapomenout. Fanoušky na sociálních sítích tak překvapila novým vzezřením, které zamaskovalo jakékoliv známky po náročné chemoterapii.

„Co vám poslední dobou udělalo největší radost?“ Napsala rozjasněná zpěvačka k fotografii, na níž ukázala dlouhé hnědé vlasy. Ve skutečnosti ale nenašla zázračný přípravek na rychlý růst, pouze si nasadila slušivou hnědou paruku. Jak Slováčková v komentářích uvedla, nejedná se o opravdové lidské vlasy, nýbrž o umělé. 

S novým vzhledem oslavila i Prvního máje. „Děkuju vám z celého srdce, za vaši podporu, přízeň, komunikaci! Jste boží!“ připsala k videu, v němž z rukou sfoukává okvětní lístky, a dodala, že už se na všechny těší na koncertě. Až to samozřejmě bude možné.

VIDEO: Rezková se rozešla. Slováčková nesmí k Patrasové. A vycházejí vzpomínky Gottové!

Video
Video se připravuje ...

Rezková se rozešla. Slováčková nesmí k Patrasové. A vycházejí vzpomínky Gottové! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií