Přes dva týdny si Monika Bagárová užívá, jaké to je být maminkou. A je fascinující, že je vidět, že si čerstvé rodičovství společně s partnerem, MMA zápasníkem Machmudem Muradovem (30), nejen užívají, ale dokonce u toho zvládá i stále dobře vypadat.

Zpěvačka je na sociálních sítích velice aktivní, stará se o dceru a do toho si nelze nevšimnout, jak je stále téměř dokonale upravená. Teď to ale posunula ještě o „level“ výš a odhalila dychtivým očím své bezchybné štíhlé nohy! Jejich otok, na který si závěrečné týdny před porodem Monika tak trochu stěžovala, dávno zmizel a ona je už zase může beze studu hrdě vystavovat.

VIDEO: Monika Bagárová o rakovině: Máme ji v rodině! Musím na vyšetření

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření Markéta Reinischová, Jan Jedlička

V růžových sakových šatech fanouškům vyrazila dech! Jak je možné, že vypadá takhle? „Jak může mít někdo dva týdny po porodu takovou postavu? Moc ti to sluší!“ byla v šoku z Moničina vzhledu a postavy nejedna fanynka. „Vypadat takhle po porodu, tak rodím jak jabloň,“ zavtipkovala mile další. „Tohle že je maminka po porodu? Jakože wauuu,“ zní jedno z desítek, možná stovek podobných slov uznání pod sexy fotkami porotkyně letošní SuperStar... Jak to asi Monika Bagárová dělá? Že by zázračná dieta, nebo si vystačí jen s dobrými geny a rychlým spalováním?

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií