Než došlo na operaci, tak Anička Slováčková podstoupila 12 chemoterapií a rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem.

„Bylo to špatné období, byla jsem oteklá a vůbec jsem se necítila dobře. Nechala jsem si na míru udělat jídelníček a denně mi vozí krabičky s navařeným jídlem. Přestala jsem jíst maso a omezila sacharidy, takže jsem už několik týdnů vegetarián. Léčitel, známý od táty, mi doporučil čínské houby a různé čaje,“ svěřila se v live streamu Blesku herečka. 

Několik týdnů po operaci ji ale stále bolí ruka a hrudník jí 'zdobí' velké jizvy. „Stejně teď prsa nikomu neukazuji, tak je mi to jedno. Cítím, že už v sobě tu mrchu nemám, ale stále ještě nemám výsledky, takže nevím, zda už je léčba ukončená, nebo mě čeká ozařování,“ netají se dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka(77).

Uvědomuji si, že moje onemocnění není jednoduché a hrozba smrti tady je, ale já se smrti nebojím. Spíš se bojím o své blízké než o sebe. Ale tak nějak vnitřně jsem cítila, že se z toho dostanu,“ dodala Slováčková, která je šťastná, že už jí rostou vlasy, obočí a řasy. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno, ale smrti se nebojím! 

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno, ale smrti se nebojím! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
48 fotografií