Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (7) při hře zastřelil svou sestru (†3): Policie zatkla jejich matku

Chlapec (7) při hře zastřelil svou sestru (†3), když byla doma jejich matka: Policie ji zatkla.
Chlapec (7) při hře zastřelil svou sestru (†3), když byla doma jejich matka: Policie ji zatkla.  (Autor: Westminster Police Department)
Autor: rc - 
23. dubna 2020
22:09

Tragédie se stala v americkém státu Colorado. Tříletá holčička zemřela poté, co ji její bratr omylem zastřelil, když si spolu hráli. V domě s nimi byla i jejich máma Michaela Dawn Harmanová a další sourozenec. Čtyřiadvacetiletou ženu policie zatkla za zanedbání péče.

Michaela Dawn Harmanová žila se svými třemi dětmi v domě na předměstí města Denver ležícím v americkém státu Colorado. Čtyřiadvacetiletá máma byla v úterý doma se svými dětmi, když se ozvala rána z pistole. Její sedmiletý syn si hrál se svou o čtyři roky mladší sestrou, kterou omylem zastřelil.

Na místo okamžitě vyrazila policie i záchranná služba. Batole bylo ještě převezeno do nemocnice v kritickém stavu, ovšem zachránit se holčičku nepodařilo. Strážci zákona v souvislosti se smrtí dívky zatkli její matku, která na rozsudek čeká v cele. Obviněna byla podle informací deníku Daily Mail ze zanedbání péče.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání