Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž (27) zavraždil mladou dívku (†19) a její tělo rozčtvrtil! Policisté našli pilku i stopy tkáně

Autor: rc - 
21. dubna 2020
20:31

Hororové odhalení čekalo na americké strážce zákona. Mezi odpadky v pytli našli rozčtvrcené tělo mladičké Dystynee Averyové! K vraždě devatenáctileté dívky se měl přiznat mladý muž jménem Ethan Broad. Ten náctiletou dívku údajně rozřezal u sebe v garáži a následně se zbavil jejích ostatků. Vyšetřovatelé našli zakrvácenou pilku i stopy lidské tkáně. Muž se měl k brutální vraždě přiznat.

Začátkem dubna nahlásili přátelé Dystynee Averyovou jako pohřešovanou. O pár dní později strážce zákona kontaktovala i její matka, která o své dceři nějaký čas nevěděla a strachovala se o ni. Policisté proto rozjeli pátrání. To ale skončilo tragicky.

Stopy je zavedly k muži jménem Ethan Broad, který bydlel ve městě Moorhead ležícím v americkém státě Minnesota poblíž hranic se Severní Dakotou. Při prohledávání jeho garáže na policisty čekal hororový nález. V garáži našli zkrvavenou pilku a lidské tkáně. Strážci zákona si navíc vyžádali kamerové záznamy, na nichž bylo vidět, jak Broad táhne modrý pytel z bytu směrem do garáže. Při prohledávání bytu našli stopy krve, které se někdo snažil vyčistit. 

Podle informací britského deníku Daily Mail se měl Broad policii přiznat, že Dystynee zavraždil, rozčtvrtil její tělo a ostatky uložil do pytle od odpadků a odhodil je poblíž domu. Strážci zákona pak vyslechli i dva svědky, kteří údajně potvrdili, že Broad Dystynee zabil.

Není jasné, jak se dvojice seznámila ani jaký mezi sebou měli vztah. Podle výpovědi Broada se měla mladá dívka k němu na chvíli nastěhovat, ovšem později chtěla odejít. Broad byl obviněn z vraždy a na rozsudek čeká v cele.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání