Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Milostný trojúhelník se vymkl kontrole: Policistka zastřelila sokyni v lásce

Policistka Alfreda Fluckerová zastřelila svou sokyni v lásce.
Policistka Alfreda Fluckerová zastřelila svou sokyni v lásce.  (Autor: Birmingham Police Department)
Autor: shp - 
15. dubna 2020
17:32

Byla to profesionálka, která vyřešila bezpočet kriminálních případů. U policie pracovala detektivka Alfreda Fluckerová (39) příkladně 15 let. Pak se ale zamotala do milostného trojúhelníku se svým kolegou a rázem už nedokázala zachovat chladnou hlavu. Svoji sokyni v lásce Kanishu Nicole Fullerovou (†43) chladnokrevně zastřelila v Birminghamském Germania parku v americké Arizoně.

Toto není tisková konference, kterou bych chtěl pořádat teď nebo kdykoliv jindy, ale jsou to fakta a realita života. Tato tisková konference se týká milostného trojúhelníku, který dnes ráno špatně skončil,“ prohlásil policejní šéf Birminghamu Patrick Smith podle Al.com.

Umírající žena v policejním autě

Podle něj byli policisté přivoláni do parku poté, co v něm došlo ke střelbě. Když přijeli na místo, našli uvnitř vozu postřelenou ženu, kterou později identifikovali jako Fullerovou. Šlo o neoznačené policejní auto. Uvnitř byl policejní detektiv, který byl bez zranění. Jeho identita je neznámá.

Pravděpodobně šlo o muže, který se stal středem zájmu obou žen. Jde však pouze o domněnku, kterou strážci zákona nijak nepotvrdili. Fullerová byla ve vážném stavu převezena do nemocnice, kde podlehla svým zraněním. Její rodina je ze smrti své bližní zdrcená a požaduje spravedlnost.

Policistka obviněná z vraždy

Strávili jsme celou noc, abychom vystopovali vše, co jsme k tomuto případu mohli. Abychom se ujistili, že máme veškeré důkazy a že sledujeme správnou osobu,“ dodal Smith. Fluckerová byla obviněna z několika trestných činů včetně jednoho z těch nejhorších - z vraždy.

debilek_z_redakce ( 27. dubna 2020 12:21 )

Ten ošklivej chlap na fotce je ženská???? To mě tedy po#er 💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání