Tolik štěstí najednou se jen tak nevidí. „Ráda bych se s vámi podělila o tu nejradostnější zprávu mého života! ČEKÁME MIMINKO. Tento rok prožívám nejkrásnější období. Mám milujícího snoubence, stavíme dům a do toho mě čeká nejhezčí role v životě ženy. Být máma. Pod srdíčkem nosím už nějaký čas ten největší dar,“ pochlubila se v pondělí dopoledne na sociální síti Markéta Konvičková

Po tom, co jsem si prožila v minulém roce, si toho nesmírně vážím a přijímám to štěstí s otevřenou náručí. P.S.: Už se strašně těším, až ti budu zpívat na dobrou noc a tvůj táta tě vezme do oblak,“ dodala nastávající maminka. René je totiž pilot. 

Do nového domu se letos už asi i nastěhují, ale zda stihnou rovnou i svatbu, zatím není jisté. Přece jen teď je to s obřady stejně poměrně náročné kvůli koronaviru.

Blondýnka je hlavně šťastná, že je zdravá. Loni při preventivní gynekologické prohlídce zjistil lékař u Konvičkové čtyřcentimetrovou cystu na vaječníku. Podle zpěvačky šlo o vzácný druh nádoru. Podstoupila laparoskopický zákrok a nález byl odstraněn.

Aniž by však brala léky, začala kvůli hormonálním změnám otékat a v posledních měsících přišla i o podstatnou část vlasů. Vše se v dobré obrátilo a Markéta bude maminkou. 

VIDEO: Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková přiznala, že jí vypadaly vlasy! Co se děje? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií