„Dnes máme výročí svatby - šestnáct let. A nenapadá mě jiné jméno než... svatba ‚roušková‘,“ vtipkovala na sociálních sítích herečka Eva Hrušková, která při této příležitosti sdílela povedené selfie se svým manželem hercem Janem Přeučilem, mužem nejenom charismatického vzhledu, ale i výrazného hlasového projevu. Přestože jim většinu obličeje zakrývají ochranné pomůcky, které pro ně navrhl a vytvořil módní návrhář Miroslav Bárta, jenž v poslední době místo honosných rób šije jednu roušku za druhou, podle očí Hruškové i Přeučila jde poznat, že se pod látkou skrývají skutečně široké úsměvy.

Jak se zdá, tahle dvojice neztrácí dobrou náladu ani v době nedobrovolných „koronavirových prázdnin“, které většinu českých umělců připravily o práci. Těšit je v těchto nelehkých časech může alespoň jejich vytoužené vnoučátko, kterého se dočkali před dvěma lety. Nejstarší syn Evy Hruškové Zdeněk Rohlíček (39) se totiž oženil s bývalou partnerkou rockera Josefa Vojtka (54) Libuškou (39) a z jejich vzájemné lásky vzešla dcera Elinka (2).

Minulý rok mimochodem oblíbený manželský pár oslavil svou „křišťálovou“ svatbu ve své oblíbené restauraci, letos ale museli, vzhledem ke všem těm koronavirovým opatřením, tuto pěknou tradici oželet. Ostatně ani osmašedesáté narozeniny, které paní Eva měla koncem března, si nemohla užít prostřednictvím nějaké bujaré párty se všemi svými milovanými a známými - všechny podniky jsou totiž uzavřené. Díky tomu ale má, podle svých vlastních slov, dostatek času na čtení. „Rychle toho musíme využít,“ dodala na Facebooku Hrušková.

VIDEO: Tajná bolest Evy Hruškové: Porodila jsem mrtvou dceru!

Video
Video se připravuje ...

Tajná bolest Evy Hruškové: Porodila jsem mrtvou dceru! David Turek

Fotogalerie
50 fotografií