Pavol Habera

Pavol Habera se opřel do Bagárové kvůli jejímu etniku
Autor: Pluska.sk: TV Markíza

  • Narození: 12. dubna 1962, Brezno
  • Profese: Zpěvák, skladatel, moderátor a muzikálový herec

Coby stálice poroty Česko Slovenské SuperStar - stal se jejím členem ve všech šesti řadách soutěže - usedl slovenský muzikant Pavol Habera. V ní byl vždy jedním z nejobávanějších kritiků. A nejen to! „Co na srdci, to na jazyku“ ukázal svými rasistickými poznámkami na adresu romských spoluobčanů.

Jako sólový zpěvák či člen skupiny Team Habera nazpíval řadu hitů. Jeho publikum miluje skladby Láska, Boli sme raz milovaní, Kým ťa mám, Je to vo hviezdach či Necestuj tým vlakom. Velkým hitem byla, je a zřejmě i bude Haberova píseň Když muž se ženou snídá, kterou složil pro Karla Gotta. Posléze pokračoval ve spolupráci s ním a napsal píseň Svet lásku má, již nazpíval právě s loni zesnulým Mistrem a s operním pěvcem Peterem Dvorským. Kromě toho se Habera předvedl jako muzikálový herec. Roku 2019 se svým Teamem vyprodal O2 arénu.

Leoš Mareš

S otcem a jeho manželkou Michaelou nakonec dobře vycházel.
Autor: Foto: M. Hykl, P. Machan

  • Narození: 27. dubna 1976, Beroun
  • Profese: Moderátor, zpěvák a herec

V porotě Česko Slovenská Superstar 2020 je sice Leoš Mareš nováčkem, ale atmosféru této úspěšné show mohl nasávat již v její první řadě roku 2009, kdy ji moderoval společně s Adelou Vinczeovou, tenkrát ještě Banášovou. A co víc, již o tři roky dříve se ve stejné roli předvedl v třetím, zároveň posledním, pokračování soutěže Česko hledá SuperStar.

K moderátorským výšinám se Mareš dostal přes diskžokejování na diskotékách a působení v chebském rádiu Ergensis, odkud přešel do Evropy 2, kde s Patrikem Hezuckým exceloval v pořadu Ranní show. A netrvalo dlouho a Mareš, proslulý svými milostnými avantýrami, zálibě v kožešinových modelech či luxusních vozech, mohl svůj talent předvést jako moderátor zábavné show Talentmania, soutěže Big Brother, hitparády Eso nebo slavnostního vyhlášení Českého slavíka a Ceny Anděl. Mareš natočil několik alb a za sebou také má úspěšné koncerty. V roce 2015 v soutěži České televize StarDance ...když hvězdy tančí došel do osmého kola. Zahrál si v několika filmech.

Monika Bagárová

Pavol Habera se opřel do Bagárové kvůli jejímu etniku
Autor: Pluska.sk: TV Markíza

  • Narození: 5. července 1994, Brno
  • Profese: Zpěvačka

Zpěvačka Monika Bagárová se do povědomí veřejnosti dostala díky svému pěveckému talentu, který předvedla v první řadě reality show Česko Slovenská SuperStar roku 2009. V ní skončila pátá. Soutěž tehdy vyhrál Martin Chodúr.

Od té doby se ale dost změnilo a Bagárová si popularitu získává nejen svým zpěvem, vzhledem a uměním se skvěle obléci na každou příležitost, ale i poměrem s Makhmudem „Machem“ Muradovem, známým MMA bojovníkem. Po několikaměsíčním vztahu pár během loňských vánočních svátků oznámil, že čeká potomka. Do křesla porotkyně SuperStar 2020 se tak zpěvačka posadila coby těhulka. Ale ani to nebránilo jejímu kolegovi Haberovi, aby si neodpustil narážky na rozdíl mezi bílými a Romy. Naštěstí to kráska vzala s nadhledem a nakonec se i zasmála.

Patricie Pagáčová

Matouše Rumla přišla zase podpořit kamarádka Patricie Pagáčová se svou maminkou
Autor: Pavel Machan

  • Narození: 19. prosince 1988, Praha
  • Profese: Herečka

Do poroty SuperStar 2020 usedla také herečka Patricie Pagáčová, která se proslavila ještě jako Patricie Solaříková v „nekonečné“ novácké Ulici, v níž od počátku seriálu, konkrétně třináct let, ztvárňovala postavu Terezy Jordánové. Jedním z jejích hereckých vzorů je její seriálová matka Tereza Brodská.

Do Ulice usměvavá Patricie nastoupila v sedmnácti letech. A to zdaleka nebylo její první vystoupení před kamerou. Tam se díky tomu, že rodiče pracovali v televizi, objevila již jako malá školačka. Předvedla se v pořadu Návštěvy paní Hudby či v seriálu Ranč U Zelené sedmy. Zahrála si také v krátkometrážním komediálním seriálu Kadeřnictví nebo třeba hotelovou recepční v tragikomedii Kluci z hor.

Marián Čekovský
Porota SuperStar 2020: Marián Čekovský
Autor: TV Nova

  • Narozen: 12. dubna 1977, Humenné
  • Profese: Hudebník, komik, zpěvák, skladatel a moderátor

Naprosto novou tváří se pro mnoho českých diváků stal Slovák Marián Čekovský, pátý člen poroty SuperStar. Na domácím hřišti je známou figurou. Slovenská televize si jej společně s Petrem Marcinou vybrala coby moderátora pořadu Mini Talent Show.

Čekovský hrál v kapelách No Name, The Big H nebo Čekovský Band. Spolupracoval mimo jiné s Richardem Müllerem nebo Darou Rolins. Na hudební scéně se pohybuje více jak dvacet let. Zaujal také svými sólovými projekty, muzikou k divadelním představením a k filmům (např. Babie leto).

Fotogalerie
19 fotografií