Pavol Habera, mimo jiné manžel krásné supermodelky Daniely Peštové (49), patří i ve svých letech, tedy jenom tři roky před „důchodcovskou“ šedesátkou, k velmi přitažlivým slavným mužům. Dalo by se říct, že jako mnohým, i jemu přibývající šediny sluší. A podle archivní fotografie staré několik desítek let, kterou zveřejnil na instagramu, není pochyb ani o tom, že dnes vypadá podstatně lépe než zamlada!

„Nejraději mám ty kecy, když ti říkají: ‚Vždyť ty se vůbec neměníš‘… Hmmm... Jasně. Minulý týden jsem byl u nás doma v Brezně a narazil jsem na tuto fotku. Nějaké otázky?“ napsal někdejší d’Artagnan z muzikálu Tři mušketýři k porovnání fotek z mládí a současnosti. Snímek mladičkého Paľa s hustou čupřinou a chabým knírkem pod nosem všechny pobavil. Mnohým s touto vizáží navíc připomněl i jistého politika se slovenskými kořeny…

Zpěvačka Monika Absolonová (43) se zmohla jenom na řadu rozesmátých smajlíků, herečka Mahulena Bočanová (52) zase napsala pouze „ne ne!“, jako kdyby nedokázala uvěřit, že jde stále o toho samého člověka. „Ty vousky!“ bavili se u fotografie Haberovi fanoušci. Přestože v mnohých jeho příznivcích pohled na mladší verzi známého zpěváka vyvolal smích, většina se shodla na jediném: Habera s věkem zkrátka zraje jako víno!

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
49 fotografií