Přestože půvabná herečka Vlastina Svátková vypadá jako sebevědomá žena, která má vždy všechno pevně pod kontrolou, její životní cesta je vskutku pozoruhodná a plná nejrůznějších nesnází. Nevyšlo jí první manželství, kdy nefunkční vztah plný psychického týrání skončil rozvodem, prošla si bulimií – a i když se zdálo, že po boku svého druhého muže Jiřího Kounického (40) našla kýžený klid, opak je pravdou. Byť si tento pár řekl své „ano“ teprve v říjnu 2016, už mají za sebou nejednu neshodu.

Jak se hvězda romantického snímku Můj příběh počátkem března svěřila na instagramu, jejich manželské sváry v posledních týdnech vygradovaly natolik, že se s mužem už dokonce málem „smířili s odloučením, které může trvat navěky“. Svátková, která se díky svým půvabům mihla v bondovce Casino Royale, v jejíž hlavní roli zazářil britský herec Daniel Craig (52), však nakonec došla s manželem ke smíru. A sama Blesku potvrdila, že je mezi nimi již všechno v pořádku.

Její poslední příspěvek na sociální síti však naznačuje, že mráčky ještě tak zcela nezmizely. U selfíčka, na kterém dokazuje, že i v nařízené karanténě může člověk vypadat dobře, navonět se či používat rtěnku, prozradila, že nemá televizi. Její rodiče si proto prý myslí, že žije „v nevědomosti“. Což ale není pravda. „Kdybychom žili v nevědomosti, chodím v té rtěnce po polouzavřených obchodních centrech a divím se, proč je vše zavřené,“ vysvětlila Vlastina, kterou si čeští diváci zamilovali v seriálu První republika. 

Nařízení vlády o omezení pohybu v naší republice proto hodlá trojnásobná maminka Svátková a dlouholetá blondýnka, která v poslední době výrazně ztmavila vlasy, využít k domácím pracím. „Potřebuju vrtat. A tmelit,“ pokračovala poněkud záhadně, načež zcela otevřeně dodala: „Tmelit rodinu. Teda stmelit rodinu...“ Nezbývá než tomuto páru, jejž kromě zlatého kroužku spojuje i syn Matyáš (2) (synové Adam a Kryštof pocházejí z jejího prvního vztahu s dnes již čtyřiačtyřicetiletým filmovým režisérem Danem Svátkem - pozn. red.), držet palce...

VIDEO: Vlastina Svátková jako návrhářka: Chci se cítit krásně žensky!

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková jako návrhářka: Chci se cítit krásně žensky! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií