Jak se zdá, v těchto těžkých časech, kdy je většina populace „uvězněna“ v domácí karanténě, aby se mimo bezpečí svého domova nenakazila nebezpečným virem COVID-19, vyhrávají v žebříčcích sledovanosti jednoduché, zábavné pořady, co dokážou zvednout náladu. Televizní stanice Prima sice původně vsadila v nedělní „prime time“ na docela jiný film, nakonec však vysílala jinou romantickou taškařici: Snímek Bezva ženská na krku, v němž zazářila Petra Hřebíčková (40) s Ondřejem Vetchým (57).

„Hezký film. A těch hezkých a českých by měli v této době dát víc. Hlavně komedie, žádné drasťáky. Alespoň se člověk zasměje a přijde na jiné myšlenky. A je mi jedno, co dají, nebo nedají. Hlavně, že vysílají,“ zaznívaly na oficiálních facebookových stránkách Primy hlasy spokojených diváků. Těch nespokojených bylo však trochu více. „Ne že by to byl špatný film, je to fajn komedie, ale celý týden se těším na film Ženy v běhu!  Beru to jako opravdu špatnou vizitku!“ zlobili se. Přesto se však na příběh nevrlého hrobníka a blonďaté učitelky dívalo 1 milion a 304 tisíc lidí.

Na druhé příčce sledovanosti se umístila pěvecká soutěž SuperStar, která v několika minulých týdnech hrála prim. Tuto neděli si souboj talentovaných zpěváků s jímavými osudy, které hodnotí porota složená ze zpěváka Pavola Habery (57), herečky Patricie Pagáčové (31), zpěvačky Moniky Bagárové (25), moderátora Leoše Mareše (43) a hudebníka Mariána Čekovského (42), pustilo 937 tisíc diváků.

Také trojka patřila Nově, publicistický pořad Střepiny, který mapuje nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzuje je v originálních reportážích, si nenechalo ujít 744 tisíc příznivců.

Až takzvaná „bramborová medaile“ patřila původně favorizovanému krimiseriálu Zrádci. Na poslední epizodu šestidílné série, jejíž první díl si nenechalo ujít 1 milion a 7 tisíc lidí, se dívalo už „jen“ 709 tisíc fanoušků tohoto napínavého žánru. Příběh s drogovou tematikou, za nímž stojí zkušený režisér Viktor Tauš (46), si zkrátka své diváky neudržel. Byla mu totiž vyčítána až možná příliš umělecká kamera, přesvícené záběry a nevyvážená zvuková stopa, kdy hlasy slyšet nebylo, zatímco hudba řvala, div člověka neshodila z gauče.

Přesto však tento miniseriál podle diváků měl jeden velký klad: A to objevení vycházející herecké hvězdy, Cyrila Dobrého (24). Okatý syn neméně známého herce Karla Dobrého (50) totiž dokázal, že talent a charisma je v jejich rodině zřejmě věc dědičná. „Cyril není Dobrý, ale výborný po svém otci,“ pěli na něj ódy fanoušci.

VIDEO: SuperStar: Porota stála při zaznění hymny!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Porota stála při zaznění hymny! TV Nova

Fotogalerie
68 fotografií