Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá Olina (58) opět úřaduje: Po „striptýzu“ a masturbaci prý trápila nakupující a řidiče

Autor: rc - 
6. února 2020
19:11

Uběhl pouhý měsíc od začátku nového roku a žena (58) pocházející ze Zlína byla již šestkrát zadržena! Koncem ledna skončila na záchytce poté, co podnapilá bránila řidiči v odjezdu z parkoviště v centru města. Začátkem února pro ni zase přišla policie poté, co močila před vchodem do supermarketu. Osmapadesátiletá žena je u policie známá svými výtržnostmi. Strážníkům nabízela sex v nákupním centru a nedávno měla napadnout i mámu přebalující dítě.

V pondělí zlínští městští policisté podle informací z jejich stránek vyjížděli do supermarketu v centru města. Chvíli po poledni strážce veřejného pořádku kontaktovala žena, která jim oznámila, že v obchodu provádí výtržnosti jejich „známá firma“.

S oblékáním nijak nespěchala

Po příjezdu policisté zjistili, že se jedná o „Olinu“, která ve Zlíně řádí už nějaký pátek. Podle TN.cz se jedná o ženu známou jako Oldřiška nebo také jako Olina ze Zlína. Ta podle Deníku měla například nabízet strážníkům orální sex. A když ho odmítli, obnažila prý své intimní partie a začala masturbovat.

Také tentokrát čekal strážníky nevšední zážitek. „Tři čtvrtě hodiny po poledni oznámila hlídce MP Zlín náhodná svědkyně, že problémová žena řádí v supermarketu v centru Zlína. Jak bylo následně zjištěno, zde se vymočila přímo před vstupními dveřmi. Poté se odebrala do vestibulu provozovny a teprve tady se bez uzardění a spěchu začala oblékat,“ uvedla Městská policie Zlín na svém webu.

Odjezd znemožnila vlastním tělem

Nebylo to poprvé, kdy městští policisté osmapadesátiletou ženu zadrželi. Posledního lednového dne vyjížděli strážci zákona do centra města poté, co je kontaktoval řidič, který nemohl opustit parkoviště. V cestě mu stála žena. „V pátek 31. ledna (...) po páté hodině odpolední se na linku 156 obrátil řidič osobního automobilu, který hodlal opustit parkoviště v centru města. Tou dobou se zde ovšem pohybovala uvedená podnapilá osoba, která se rozhodla, že nikam nepojede. Stoupla si přímo před jeho vůz a ještě v době příjezdu strážníků se ,důležitě' opírala o přední kapotu,“ popsala zlínská policie na svém webu.

„Olina“ byla jen v lednu šestkrát převezena na záchytku. Za její poslední skutky ji strážníci zadrželi. „V odpor vzbuzujícím jednání dotyčné tentokrát strážníci spatřili podezření z přečinu výtržnictví. Z tohoto důvodů ji omezili na osobní svobodě a poté předali k dalšímu šetření hlídce republikové policie,“ dodala MP Zlín na svém webu.

Proslavila ji „akce soulož“

Ve Zlíně je Olina svými výtržnostmi přímo proslulá. V roce 2018 podnapilá nabízela policistům sex přímo v supermarketu. „Přibližně čtvrthodinu před devátou vyrazila hlídka MP do jednoho ze supermarketů v centru města. Zde byla přistižena jedna ze zákaznic, která přímo mezi regály zkonzumovala obsah láhve s alkoholem. Za ten však odmítla zaplatit, čímž způsobila škodu za necelé dvě stovky,“ uvedl tedy pro Zlínský deník zástupce ředitele MP Zlín Pavel Janík.

Poté, co na místo dorazili policisté, chtěla po nich sex. „Při následném řešení věci se ale ukázalo, že obě strany mají zcela odlišnou představu o jeho průběhu. Přistižená výtečnice se totiž začala po jednom z členů hlídky dožadovat, aby s ní souložil, a vzápětí sdělila druhému, že nastal vhodný okamžik k jistým orálním praktikám,“ dodal tehdy Janík.

vagin-analev ( 6. února 2020 20:37 )

Jaká Olina to je Monika B.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání