I když jsou téměř všichni soutěžící kolo od kola lepší a lepší, kromě toho minulého, kdy tančili pro Centrum Paraple ve speciálních choreografiích společně s matadory předchozích řad a také těmi, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík, se v závěru každého večera musí jeden pár, jenž od diváků získal nejmenší počet diváckých hlasů, se StarDance i tanečním parketem rozloučit.

V osmém kole mělo pět soutěžních párů za úkol předvést rovnou dva tance. V prvním části se tančil valčík a rumba, druhá kreativnější část byla věnována scénickému a současnému tanci, ve kterém hrál tak trochu součást nejen tanec samotný, ale i jisté herecké výkony tanečníků. Kdo na tomto náročném úkolu pohořel? „Černý Petr“ tentokrát padl na bývalou biatlonistku Gabrielu Koukalovou a jejího tanečníka Martina Prágra.

„To je prostě život, každá kulka netrefí,“ komentovala skutečně trefně Gábina čerstvou zprávu o svém vypadnutí ze soutěže. A nezapomněla připomenout ani manžela Petra Koukala (33) a jeho nepřítomnost. „Děkuju manželovi, i když nechodil na přenosy a mnohým byl tím trnem v oku, mně byl obrovskou oporou... Vydržel to se mnou těch pět měsíců,“ řekla Koukalová, kterou Blesk před několika týdny načapal s tanečníkem v zapadlém penzionu nedaleko ČT.

Koukalová s Prágrem byli první taneční dvojicí dnešního večera a v první části zatančili rumbu, za kterou od poroty celkově získali pěkných 33 bodů. Druhá část už byla slabší, z té si odnesli od všech porotců po sedmi bodech, dohromady tedy 28 bodů.

Do očekávaného semifinále se tak probojovaly poslední čtyři páry, mezi něž se řadí Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová (19), Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička (23), ale také Jakub Vágner (37) s Míšou Novákovou, který sám prohlásil, že je kvůli bolestem krční páteře stále pod „koňskými sedativy“, a v neposlední řadě mladý youtuber Karel Kovář alias Kovy (23) s tanečnicí Veronikou Liškovou.

VIDEO: Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal.“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal.“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
108 fotografií