Tématem šestého kola byla svoboda, a celý večer byl věnovaný 30. výročí událostem sametové revoluce. „Svoboda je i to, že Tereza má vůbec poprvé za těch deset let na sobě kalhoty,“ smál se v úvodu večera Marek Eben. Tančilo se tango, jive, cha-cha a jako týmový tanec rock and roll.

Diváci na konci večera do dalšího kola neposlali Miroslava Hanuše. „Byť to nemělo techniku, mělo to všechno ostatní,“ smutnila jeho tanečnice Adriana. „Tak dlouho jste tleskali, že vás mám asi rád. Nesoutěžil jsem s vámi, ale se sebou. Už deset let svádím souboj s depresemi, a před třemi lety bych si netroufl do něčeho takového jít. Sám si dávám desítku, za to že jsem to ustál a neomdlel. Jestli má někdo stejný problém, tak ve Střešovicích je dobrá psychiatrie,“ vzkázal Hanuš divákům a kolegům s tím, že poté, co o svých depresích poskytl rozhovor, přišla mu řada podpůrných dopisů.

Od porotců dostala největší počet bodů, dokonce maximální čtyřicítku plus jeden za souboj týmů, herečka Veronika Khek Kubařová (32) s tanečníkem Dominikem Vodičkou. Na chvostu bodování poroty pak zůstal právě Miroslav Hanuš s Adrianou Maškovou, čímž se porota v hodnocení shodla s diváky..

V soutěži tak zůstávají už jen Karel „Kovy“ Kovář (23) a Veronika Lišková, Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhalová, Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková, Gabriela Koukalová (30) a Martin Prágr.

Fotogalerie
111 fotografií