Marek Prágr krásnou Anetu poznal ve výtahu, byla to láska na první pohled. „Byl to neobyčejný okamžik, který si začal psát svůj příběh,“ netají se tanečník.

Ale kdo jejich vztahu dal oficiální razítko, byl Marek Eben. „Any jsem pozval na generální zkoušku StarDance. S Ivou jsme dotančili náš první tanec a šli jsme na “potítko” k Markovi, který mi neustále kladl otázku, zda já mám nějaký vztah,“ pochlubil se na sociální síti Prágr.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková a Martin Prágr po vyřazení ze Stardance: Co řekli? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Iva se to vždy snažila zamluvit, ale Markovi to nedalo a naposledy se mě zeptal “tak co Martine, máš ty partnerku?” - Any seděla v publiku a měli jsme spolu zrovna takové to období, kdy jsme si ještě neřekli, jestli spolu chodíme. A tak jsem odpověděl - “Myslím, že ASI mám” … na to Marek odpověděl “Kdybych já řekl, že myslím, že ASI mám manželku, tak nevím, co by mi na to tedy doma řekla.“ Přede všemi diváky jsem naprosto zazmatkoval a nevěděl, co říct. Ale po generálce Any přiběhla a já se zeptal - “tak když už nám to ten Marek tak otevřel - mám tedy partnerku?” dodal fešný tanečník, který své krásce musel dát na několik týdnů vale!

Martin je totiž jedním z účastníků reality show Survivor, která 27. února startuje na VOYO.

Fotogalerie
51 fotografií