Je to vůbec ona?! Modelka a primácká moderátorka Gabriela Lašková se pochlubila snímky z dob přibližné před šesti, sedmi lety, a to, jak tehdy vypadala, je skutečně na hony vzdálené její současné image sympatické maminky s krátkými vlasy a věčným úsměvem na rtech. Tehdy totiž tahle mažoretka z Chotěboře s příjmením Kratochvílová nosila blond afro a afektovaně pózovala!

„Hledala jsem nějaké fotky v archivu na facebooku a narazila na TOTO. Blbla jsem kdysi u taťky na zahradě před samospouští. Věřte nebo ne, tohle je jen pár měsíců předtím, než jsem šla na casting České Miss. Jiné křivky, jiné vlasy,“ napsala nyní provdaná paní Lašková a matka malého Benedikta (1) k sérii pozoruhodných snímků, na nichž je doopravdy k nepoznání. A nejenom díky jiné barvě!

„Zrajete do krásy,“ shodují se její fanoušci a nelze než dát jim za pravdu. „Ta proměna je úžasná. Blond nééééé,“ přidává se další. Na vícero fotek tehdy třiadvacetileté Gabriely, která se nyní pravidelně objevuje v „prime time“ na TV Prima během hlavního zpravodajství po boku Matěje Misaře (27), se můžete podívat do naší galerie.

VIDEO: Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou!

Video
Video se připravuje ...

Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
89 fotografií