Půvabná Lašková, tehdy ještě pod svým dívčím příjmením Kratochvílová, uchvátila porotu Miss 2013 svým energickým vystoupením a slušivým krátkým sestřihem. O šest let později je z mažoretky s korunkou na hlavě uznávanou moderátorkou hlavního zpravodajství, vdanou paní a také maminkou rozkošného Benedikta (1). A rovněž workoholičkou – do práce se totiž vrátila jen pár měsíců po narození svého synka.

I když se tedy může na první pohled zdát, že bez práce zkrátka nevydrží, sympatická brunetka teď připustila, že by svému dítku ráda pořídila bratříčka nebo sestřičku. „Já bych ráda brzy miminko, ale neříkala jsem to ještě v práci,“ smála se Lašková v rozhovoru pro Super.cz. „Není to tak, že bychom se teď už snažili o druhé, chceme si užít Bena. Teď se začal projevovat jako chlapeček, už chodí, má neuvěřitelně krásnou povahu, je s ním sranda. Chtěli bychom si nejdřív užít Beníka a později mu pořídit sourozence,“ vysvětlila tahle pilně pracující žena a matka.

Za svůj rychlý návrat do práce byla hojně kritizována na sociálních sítích „supermaminkami“, od kterých si tehdy musela vyslechnout spoustu ošklivých slov jenom proto, že se rozhodla vrátit do práce po pouhém půlroce mateřské dovolené. V té době však už svého malinkého synka nekojila a navíc za pultík televizních novin usedá jenom deset dní v měsíci, tyto argumenty jí však ony dokonalé internetové matky neuznaly...

„Dá se to zvládnout,“ prohlašuje proto Lašková. „Ale jsou samozřejmě dny, kdy to není ani tak prací, ale domácností, dítětem, psem a manželem. A nejsou to nejjednodušší dny,“ dodala štíhlounká kráska, která je tu a tam aktivní i jako modelka. „Nedávno jsem jednu přehlídku potvrdila, takže jeden ten závan té minulosti modelingu tam bude. Ale nevyhledávám to, jsem ráda za práci moderátorky, a především za roli maminky,“ zdůraznila.

VIDEO: Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou!

Video
Video se připravuje ...

Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií