Když si Gabriela Lašková u návrhářky Tatiany Kovaříkové zkoušela korzetové šaty, měla velký problém s dekoltem, který zel prázdnotou. „Kde jsou ty časy, kdy mi výstřihy praskaly ve švech. Přestala jsem kojit a prsa jsou pryč. Takže na tenhle střih mohu zapomenout," postěžovala si moderátorka zpravodajství na Primě.

Když kojila, měla plné trojky, teď má nulky. Malý chlapeček se má totiž čile k světu, takže Gábina je hubená jako lunt. „Neměla jsem v plánu takhle zhubnout, vážím míň než před otěhotněním. Syn začíná chodit a je dost čilý, takže jsem nonstop v pohybu," vysvětlila svou hubenost Lašková, která se proslavila coby česká Miss 2013 ještě pod jménem Kratochvílová.

Stejně jako před rokem i letos se na Česko-Slovenském plese objeví v róbě od Táni Kovaříkové. „Řekla bych, že letos má Táňa větší problém mi vybrat střih než loni, kdy jsem byla těhotná. Budu si muset dekolt něčím vyplnit," vtipkovala Gábina, která se po porodu do zpráv nevrátila k Romanovi Šebrlemu, ale začala pracovat v nové dvojici s moderátorem Matějem Misařem (24).

VIDEO: Podívejte se, jak si hvězda Primy loni užívala poslední dny před mateřskou

Video
Video se připravuje ...

Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií