Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie našla ostatky malé Kamilly (†3) v popelnici: Unesli ji z narozeninové oslavy

Autor: DH - 
23. října 2019
12:18

Město Birmingham v americkém státě Alabama je v šoku. Policie tu s největší pravděpodobností nalezla ostatky unesené tříleté holčičky, která zmizela během narozeninové oslavy její kamarádky. Tělo údajně leželo v popelnici.

Policie zatím oficiálně nepotvrdila, že se jedná o tělo v současné době asi nejhledanější osoby v USA. Bohužel je to ale velmi pravděpodobné. „Zajistili jsme ostatky dítěte, které považujeme za Kamillu,“ nechal se slyšet šéf policie v Birminghamu Patrick Smith.

Malá Kamilla „Cupcake“ McKinneyová byla unesená z narozeninové oslavy své kamarádky, podle policie díky lsti spojené s nabídkou sladkostí.

Vyšetřovatelé FBI přisuzují vinu z únosu devětatřicetiletému Patrickovi Devone Stallworthovi a jeho o deset let mladší partnerce Derice Irishe Brownové. Očekává se, že oba budou v nejbližších dnech obviněni z vraždy holčičky. „Věříme, že to bylo něco, o čem Stallworth a Brownová přemýšleli. Viděli příležitost vzít si malé dítě, což i udělali,“ doplnil Smith.

Únosem a smrtí malé Kamilly žije celý americký Birmingham, který v těžých chvílích soucítí s pozůstalými. „Bolest, kterou rodina právě teď snáší, je nepředstavitelná. Věřte, že ten, kdo spáchal tento zločin, bude postaven před soud a bude stíhán v plném rozsahu našeho zákona,“ uvedl ve svém prohlášení starosta města Randall Woodfin.

Policie v minulých dnech měla k dispozici videozáznam, na němž bylo vidět, jak neznámá osoba při dětské oslavě vylákala Kamillu a její kamarádku na ulici. Rodina ještě během pátrání prosila únosce přes média, aby jejich holčičku vrátili. „Vysaďte ji kamkoli a nechte ji. Někdo ji uvidí. Každý ví, co se děje,“ žádal její otec Dominic. Policejní šéf Smith navíc nabídl 20 000 dolarů každému, kdo přinese informace o zmizení dívenky. Bohužel, zdá se, že už je to zbytečné...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání