Herečka Michaela Maurerová je trojnásobnou maminkou a od devětadvacátého září také čtyřicátnicí. Vzhledem k tomu, že se na sociálních sítích velice často dělí se svými fanoušky o postřehy ze života, ani tentokráte si nenechala ujít životní bilancování. Koneckonců takové životní jubileum se k tomu vysloveně nabízí! „Ta svižná, divoká a někdy hodně turbulentní půlka života je za mnou, a čeká mě ta druhá, řekla bych, že těžší a náročnější,“ myslí si Maurerová.

Bouřlivým životem, o kterém píše, myslí dozajista dlouhá léta, kdy se marně pokoušela se svým manželem, podnikatelem Milanem Kožíškem (49) o miminko, a jenom pár let poté, co z umělého oplodnění vzešla dvojčata Magdalena a Josef (10), kvůli hereččině nevěře přišel rozvod. Pouhého půl roku po veselce! Nyní je však představitelka služebné Jarky z První republiky zase šťastná, svému novému partnerovi před osmi měsíci porodila dcerku Emmu. Její život zkrátka jako kdyby psali seriáloví scenáristé!

Nyní se však již usadila a v rámci onoho výše zmiňovaného bilancování se rozhodla sepsat si seznam věcí, které by chtěla ještě stihnout, takový ten, „co si většinou dělají lidi, kterým zbývá pár let života“, než ji dožene stáří. „Ne, nechci se rouhat! Jsem vděčná, že jsem zdravá a ani nemám problémy se stárnutím. Jenom to ‚číslo‘ na mě tentokrát nějak dolehlo,“ vysvětluje Maurerová, která si uvědomuje, že beztak nejlepší dárek, jaký jí mohl osud nachystat, jsou její tři potomci. A co se v jejím seznamu vysněných činností objevilo?

1) naučit se stepovat
2) plavat s delfínem v moři
3) domluvit se španělsky
4) zatancovat si se svým klukem rumbu (to je sakra výzva i pro něj!)
5) zahrát si ve filmu, co bude mít na ČSFD aspoň 70 %
6) upéct třípatrový dort
7) udělat v józe stoj na rukou
8) zalyžovat si v Alpách se všemi svými dětmi 
9) spát 12 hodin v kuse!

VIDEO: Michaela Mauerová umí šetřit: Spíchla si sukni ze závěsů!
Video
Video se připravuje ...

Michaela Mauerová umí šetřit: Spíchla si sukni ze závěsů! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
64 fotografií