„Nejdříve mě po porodu opustily mozkové buňky, potom někam nenávratně zmizela prsa a teď se asi rozhodly vlasy, že mi do jednoho vypadají. A co nevypadá, to mi Emmík vyrve,“ spustila svou zpověď na instagramu herečka známá třeba z Ulice. 

Zároveň sdílela fotografii chomáče vlasů v umyvadle, na kterou moc pěkný pohled není. „Jsem samozřejmě vděčná za zdravý a krásný dítě, přesto, nemáte nějaký fígl, babskou radu, osvědčený zaříkávadlo pro povrchní matku, jak je zachránit? Že budu zkracovat, jsem se už smířila,“ naříkala na sociální síti trojnásobná maminka. 

K jejím desetiletým dvojčatům Magdaléně a Josefovi v prosinci přibyla ještě dcera Emma a hereččino tělo na třetí těhotenství reaguje tímto extrémním způsobem. Ostatní maminky na instagramu ale Míšu utěšují, že je potřeba vydržet a časem se situace zlepší. 

„Zkracování nepomůže, je to normální proces, fakt na to nezabírá nic, ať si každý říká co chce. To postihne téměř každou ženu a každé těhotenství je o něco horší. Nejlépe to neřešit a přijmout, že to tak je, ono se to všechno srovná,“ radí sympatické herečce fanynka Lucie. 

VIDEO: Podruhé těhotná Míša Maurerová měla v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Sama si nezavázala ani boty!

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
78 fotografií