Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Před rokem Jan Kočka ml. (†28) zabil řidiče (†28): Na hrob mu dali anděla!

Autor: chal - 
28. září 2019
13:40

Uplynul přesně rok od smrti korunního prince světského klanu Kočkových Jana mladšího (†28). Člen slavného rodu zahynul na dálnici D11 na Nymbursku při tragické autonehodě, kterou sám způsobil. Kočka jel opilý a zfetovaný v protisměru a čelně se srazil s náklaďákem. Zemřel i jeho řidič. Kočkovi si smutné výročí připomínají na sociálních sítích i na Olšanských hřbitovech, kde Jan leží - jeho hrob se opět ztratil pod stovkami květin.

Rodina Kočkových si v sobotu připomněla roční výročí tragické smrti Jana Kočky mladšího. Ten loni 28. září brzy ráno najel se svým luxusním terénním džípem do protisměru dálnice D11 a po několikakilometrové jízdě ve vysoké rychlosti naboural do náklaďáku. Kočka ani druhý řidič neměli šanci střet přežít.

Hrob Jana Kočky na pražských Olšanech už od rána zdobily nové svíčky, objevily se na něm také čerstvé květiny. Do středu rodina umístila andělská křídla se srdcem z rudých růží, po stranách několik velkých kytic. Na zesnulého zavzpomínali příbuzní i na sociálních sítích. Janova sestra Kristýna sdílela dvě společné fotografie a přidala k nim dojemné popisky. „V srdci mém a v srdci nás všech navěky,“ napsala. „Nikdy nezapomenu! Všechny nás tam hlídá!“ přidala se její kamarádka.

Jan Kočka měl pohřeb v říjnu. Smuteční obřad se stovkami hostů se odehrál v kostele Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. Přišla i řada celebrit, v kostele například zpíval Michal David nebo Daniel Hůlka.

Rakev s nebožtíkem pak v čele průvodu odvezl kočár tažený černými koňmi na Olšanské hřbitovy. Poslední rozloučení s Janem Kočkou vyvolalo kontroverze. Části veřejnosti se nelíbilo, že má takto opulentní pohřeb někdo, kdo způsobil smrt nevinného člověka.

Vášně vzbudily i okolnosti, za jakých k tragédii došlo. Toxikologické testy prokázaly, že byl Kočka v době nehody pod vlivem alkoholu a drog. V krvi měl 3,5 promile a menší množství kokainu!

A svou nevoli projevil například i neznámý člověk, který ráno před obřadem na zdi kostela nalepil letáky s nápisem „Kočičí škvarky? Dobře tak!“

Duchacek777 ( 29. září 2019 11:57 )

Kdyby pod tím drnem byl už dávno, táta od rodiny mohl žít!!!
To už si tenhle bulvár dělá ***, že tahá opět na světlo takového ožralého, sfetovaného kripla?!?!
A co rodina, které vzal tátu, co malé děcko, co manželka, co jeho rodina ?!?!
Jak se komedianská familie vraha a feťáka omluvila?!
Jak je odškodnila?!?!
Peněz přece mají dost, jak se rádi prezentují.
Doživotně by měli platit!!!!
*** mu na hrob!!!!
Žádný anděly!!!!!Za co?!?!
Doufám, že až z nich zařve další, že to bude tentokrát bez nevinných obětí.
Nechat ho sežrat prasatům,, žádné Olšany!!!

Taurus70 ( 29. září 2019 10:56 )

Celá jejich rodina skončí v pekle👺👺

kjanickaaa ( 29. září 2019 05:40 )

Jel z baru u Českého Brodu... tam se scházeli tyhle celebrity.

tojevrazdanachcala ( 28. září 2019 20:14 )

Kolik lidí se mu tam vy s Ralo to nevíte?

pipipipi ( 28. září 2019 20:08 )

tvl vrah a má hrob na takovém čestném místě na Olšanech kousek od brány v hlavní uličce.Měli ho zahrabat někde vzadu do křoví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání