Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kočkův hrob na jeho narozeniny zaplavily umělé růže: Vzpomínají na něj i na sociálních sítích

Autor: dce - 
8. ledna 2019
18:00

Velkolepý hrob na pražských Olšanech, ve kterém po smrti spočinul Jan Kočka ml. (†28), začátkem ledna zaplavily květiny. Modré a bílé umělé růže se na hrobce objevily kolem Janových narozenin. Jeho blízcí na něj vzpomínají i na sociálních sítích.

Jan Kočka ml. (†28) zemřel 28. září 2018 po nehodě na dálnici D11. Uprostřed noci ujížděl několik kilometrů v protisměru, zastavila ho až srážka s kamionem. Ten řídil Miloslav (†28), který rovněž drtivou srážku nepřežil.

Jana pohřbila rodina v nové hrobce na pražských Olšanech. Mramorová hrobka zářící novotou nyní přitahuje pozornost i díky květinám, které se na ní začátkem ledna objevily. A jak mívá kolotočářská rodina Kočků ve zvyku, nic není v malém měřítku. Na hrobě, kde již přibyla Janova podobizna, stojí rovných deset nádob s modrobílými umělými růžemi.

V úterý by Jan navíc oslavil své devětadvacáté narozeniny. Jeho sestra Kristýna sdílela smutnou vzpomínku na svém Instagramu. „Doufám, že nás všechny vidíš. Užij si svoje narozky..., protože tys uměl nejlíp slavit,“ napsala. Později přidala i fotografii hrobky s květinami, věncem a celou řadou svíček.

Něco patrně slavil i v osudný den svojí smrti. Policie po týdnech odkládání nakonec zveřejnila výsledky toxikologie. Kočka měl v těle alkohol i drogy. V jakém množství, ovšem nespecifikovali, označili ho pouze za „významné“.

Giza ( 8. ledna 2019 21:09 )

Kočky zaplatily článek....

majojo ( 8. ledna 2019 20:53 )

Na hrobě sice přibyla jeho podobizna, ale oduševnělý výraz mu nepřičaroval ani oslovený mistr kamenický. Nebylo z čeho brát.

majojo ( 8. ledna 2019 20:46 )

Komediant, to je pro něj ještě lichotivé označení. Ti se aspoň snaží živit prací, tenhle už jenom žral a mlaskal.A docela by mě zajímalo, kde bere rodina tu jistotu, že se na ně ten dobrý jinoch odněkud dívá? Odkud asi? V pekle okýnka nemají....

HledacPravdy ( 8. ledna 2019 20:22 )

Alkohol za volantem se nevyplácí..

4747 ( 8. ledna 2019 20:21 )

CHUJ S CYPEM!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání