Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Konečně! Policie zveřejnila výsledky pitvy Jana Kočky (†28): Alkohol a drogy!

Autor: yks - 
13. prosince 2018
11:08

Tragická autonehoda, při které korunní princ kolotočářského klanu Jan Kočka ml. (†28) vjel do protisměru a podle všeho způsobil smrt řidiče Miloslava (†28), získala nyní jasné obrysy. Výsledky komplikovaného toxikologického vyšetření prokazují, že před nehodou pil a užíval drogy. 

To, že drogy a alkohol měly podíl na smrtelné autonehodě, při které 28. září 2018 na dálnici D11 došlo ke ztrátě dvou mladých životů, potvrdil Blesku tiskový mluvčí Krajského policejní ředitelství policie Středočeského kraje Pavel Truxa. Případ si totiž převzali krajští kriminalisté, kteří se nyní seznamují s celým spisovým materiálem.

„Provedeným toxi vyšetřením byl v rámci pitvy u mrtvého řidiče terénního vozu zjištěn výskyt významného množství alkoholu i výskyt omamných a psychotropních látek,“ řekl Truxa. 

Fakt, že byl Jan Kočka ml. pod vlivem omamných látek, vrhá také nové světlo na jeho nepochopitelné jednání, ke kterému krátce před nehodou došlo. „Řidič osobního vozu jel původně ve směru z Prahy na Hradec Králové, sjel na 35. kilometru, odkud se pak stejnou cestou vrátil, ovšem do protisměru. Pokračoval tedy na Prahu, ale ve špatném směru,“ popsala tehdy Blesku mluvčí středočeských policistů Martina Fejfarová.

Na sociálních sítích se dlouho spekulovalo o tom, že mohl být Kočka právě pod vlivem omamných látek. V protisměru ujel celé dva kilometry, než svým luxusním vozem narazil do vozu Miloslava. Autonehoda tehdy skončila požárem, který děsivě poznamenal těla řidičů. V plamenech skončil také terénní vůz Jana Kočky. 

Nechápeme, jak se tato tragédie mohla vůbec stát. Zničila životy nejen naše, ale i rodiny řidiče, do kterého můj syn nepochopitelně narazil. Vypadá to, že nehodu způsobil náš syn, ale o to není náš smutek menší a celá naše rodina soucítí i s rodinou druhé oběti,“ řekl tehdy Blesk.cz Jan Kočka starší (51).

Kočkova rodina Janovi vystrojila velkolepý pohřeb, který zastavil na čas provoz na Vinohradské třídě. Jen za květinovou výzdobu kostela, věnce na hřbitově a okvětní lístky, kterými byla vystlána cesta smutečního průvodu, zaplatila rodina 700 tisíc korun. Okázalý průvod ale stěží mohl smýt žal, který jeho nejbližší cítili. Vše nyní bude navíc kalit zjištění, že korunní princ kolotočářské dynastie byl v době nehody natolik opilý a zfetovaný, že vjel do protisměru a na dálnici zabil nevinného člověka. 

 

Knx10 ( 29. března 2019 02:10 )

Presňe hnůj závistiej ..jenom závist..samej pepík.

HledacPravdy ( 14. prosince 2018 10:59 )

To je pravda. Řídil démon alkohol.

bibijana ( 14. prosince 2018 09:28 )

Což o to, ale já jsem nerozdýchala ten monstrózní církevní obřad. Jak se k tomu mohla církev propůjčit? Noha takového hříšného člověka, ať už mrtvého, či živého, by práh kostela neměla vůbec překročit. je to zneuctění posvátného místa.Znala jsem spoustu velice křestansky založených lidí, po celý život Boha uctívali,ale takových církevních poct se jim při smrti nedostalo. Když církvi nevadí vrah, co mají teda proti potratům?

odrudne ( 13. prosince 2018 22:41 )

tohle nejsou lidé...

villon ( 13. prosince 2018 22:20 )

Jakej šok? Leda pro fotra s mámou toho hnoje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání