Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pohřeb Jana Kočky ml. (†28): Matka Olga nad hrobem chyběla!

Autor: red - 
21. října 2018
17:37

Čtyři miliony korun měl stát pompézní pohřeb Jan Kočky ml. (†28), který zahynul po nehodě na D11, na kterou vjel v protisměru a nárazem do kamionu zabil sebe i jeho řidiče. Na smuteční obřad byly pozvány stovky lidí, stovky dalších se objevily před kostelem a absolvovaly pochod v průvodu na hřbitov, kde se tísnily před honosným hrobem. Jenže v první řadě chyběla Janova biologická matka Olga!

Kočkovi pohřbili jednoho ze svých řad minulý pátek na Olšanských hřbitovech. O smutečním obřadu se ovšem bude ještě dlouho mluvit. Květiny za stovky tisíc korun, milionová hrobka a stovky pozvaných hostů, to je jen částečný výčet velkolepého pohřbu.

Smuteční průvod na několik desítek minut zastavil pražskou dopravní tepnu, jak se stovky lidí přesouvaly k uložení rakve do hrobky na hřbitov. Tam se rodina Kočkových shromáždila, aby Jana uložili k poslednímu odpočinku.

Pohřeb Jana Kočky ml. Pohřeb Jana Kočky ml. | archiv Blesku

Usedavým pláčem na sebe upozornila Janova přítelkyně Andrea, kterou museli po většinu smutečního obřadu podpírat. V prvních řadách spolu s ní stála i Janova sestra Kristýna, kterou doprovodil přítel, a Janova macecha Kateřina. Nechyběl ani otec Jan (51), dědeček Václav (77) a jeho bratr. U hrobky se připojil k rodině i Václav nejmladší (25), syn zavražděného Václava mladšího (†40).

Pohřeb Jana Kočky ml. Pohřeb Jana Kočky ml. | archiv Blesku

Jenže...Olga, matka Jana ml., mezi truchlícími hned u hrobu nestála! Na pohřbu nechyběla, před fotografy se ovšem skrývala v anonymním davu zahalená černým šátkem. V průvodu na hřbitov šla Olga až v asi páté řadě...

Olga se na pohřbu objevila zahalená černým šátkem Olga se na pohřbu objevila zahalená černým šátkem | archiv Blesku

Se svým bývalým manželem Janem se rozvedli již před třinácti lety a Olga byla z rodiny doslova vypuzena. Syna neviděla údajně deset let. I na parte byla jako truchlící napsaná předposlední a její rodiče poslední! 

Jan Kočka ml. (†28) zemřel po nehodě na dálnici D11. Uprostřed noci ujížděl několik kilometrů v protisměru, zastavila ho až srážka s kamionem. Ten řídil Miloslav (†28), který rovněž drtivou srážku nepřežil. 

bawir ( 22. října 2018 13:04 )

Jděte s tím už do***e.

dragomira ( 22. října 2018 10:18 )

SDÍLÍM : ODS ukázala cestu, jak bezpracně zbohatnout. Chytly se toho i ostatní strany a výsledek se projevil. Kde se dá, tam se krade, tuneluje, likviduje, jen aby byly prašulky. Mladší ročníky už zapomněly kdo rozkrádal beztrestně republiku. Zapomněly na Rittiga, Janouška, Béma, Klause, Krejčíře, Bakalu,Vondru, Pítra a spoustu kmotrů z řad modrého moru. Byla to ODS, kdo porodil největší gaunery a zloděje. A teď ty mladší ročníky by také potřebovaly si nakrást. A kdo jim to umožní?? Jedině opět modrý zlodějský mor. Proto hlasy pro modrý mor ROSTOU..

petr11 ( 22. října 2018 03:40 )

..co je to za rodinu...matku vypudili

Pohybovenadany ( 22. října 2018 01:54 )

 Olga chyběla ? Udelat ji sochu ! Zeman účet proplatí ...

Rafan4321 ( 22. října 2018 01:29 )

Když se dívám na ten ohořelej vrak, respektive vraky, tak se divím, že ho nakonec vezli v kočáře a ještě k tomu vystrojili funus za miliony korun. K čemu je to jako dobrý taková šaškárna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání