https://www.mojezdravi.cz/zdravi-domacich-zvirat/nejlepsi-kocici-mazlicci-pro-alergiky-tyhle-rasy-vase-zdravi-neohrozi-6144.htmlNový ročník soutěže Kočka Česka je v plném proudu! Pokud právě i vy máte doma toho nejroztomilejšího chlupáčka, přihlaste ho do soutěže, která probíhá na webu www.kockaceska.cz. Už na to máte čas jen do 19. 10. 2018. Kromě toho, že můžete vyhrát spoustu hodnotných cen, uděláte něco také pro kočičky, které neměly tolik štěstí jako ta vaše a na láskyplnou náruč čekají v útulcích.

Sami nejspíš dobře víte, že když kočka nejí, nehraje si nebo se nemazlí, nejspíš někde pochrupuje. A zdaleka to nemusí být jen v pelíšku. Kočky mají totiž neuvěřitelnou schopnost usnout kdykoliv a kdekoliv.

Žádná pozice jim není cizí. Někdy vám při pohledu na ně skutečně zůstane rozum stát. Ustelou si klidně třeba na sušáku prádla, ve skleněné váze, na sporáku v pánvi, na knížkách v knihovně, na kopírce, v ptačí kleci, na zádech psa, v patře na zábradlí schodů, v truhlíku, květináči, misce se salátem a na stovce dalších neuvěřitelných míst.

Nevěříte? Důkazem jsou fotografie v naší galerii. Užijte si je a pobavte se!

Fotogalerie
1 fotografie