Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhada parte Jana Kočky ml. (†28): Truchlí dvě matky! Tu biologickou 10 let neviděl!

Autor: red - 
11. října 2018
13:40

Páteční poslední rozloučení s Janem Kočkou ml. (†28), který 28. září zemřel při tragické autonehodě, svede dohromady i členy rodiny, mezi kterými je zlá krev. Řeč je zejména o biologických rodičích zesnulého Janovi a Olze. Ti se totiž už dávno rozvedli a Kočkova manželka byla z rodiny vypuzena. Syna, jehož teď pohřbí, dokonce roky neviděla!

Otec zemřelého Honzy, podnikatel Jan Kočka (52), se před třinácti lety se synovou biologickou matkou Olgou rozvedl. Co se tehdy stalo, ví jen rodina, ale od té doby jako by Olga pro rodinu přestala existovat. Byla doslova vyhoštěna z rodinného klanu a nevídala se ani se synem! I když ho nikdy nepřestala milovat, on se s ní nestýkal. Neviděli se prý deset let! Olga tak udržuje kontakt jen s dcerou Gábinou, jednou ze dvou Honzových sester.

Podivnosti v rodinných vztazích, o kterých rodina navenek nemluví, odhalilo parte, jímž Kočkovi zvou na Honzův pohřeb. Jako rodiče Jeníka (†28) na něm totiž jsou uvedeni Jan a Kateřina - což je podnikatelova druhá manželka a matka malé Kristine. Biologické matce zesnulého Olze na parte patří až předposlední místo a jejím rodičům poslední.

Na pohřbu svého jediného syna Olga ale nebude chybět, jen se jí zřejmě nedostane místa v první řadě. Ze smrti Honzy je zhroucená a prý ji mrzí, že k sobě nestihli najít cestu. "Máma je jediná, kdo tě nosí 9 měsíců v bříšku, 3 roky v náručí a navždy ve svém srdci," zveřejnila na sociální síti Olga Kočková.

Poslední rozloučení s Janem Kočkou ml. proběhne v pátek od 13:00 v kostele Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze.

1luca34 ( 14. října 2018 08:05 )

 Ty články o Kočkovi jsou už trapnyyy🤦😡😡celý vykend nic nevidím jen samou Kočku akorát se chtějí ukázat a predvist... Byme zajímalo co říkají na články 👍👍doufám že zítra už neuvidím článek o Kočkovi

adeso ( 13. října 2018 14:10 )

on ho někdo oslavuje? já myslel, že je to jen rodina a kámoši.

adeso ( 13. října 2018 11:59 )

čechy jsou plné blbů a ho--va--d

adeso ( 13. října 2018 11:56 )

kdy jsi něco takového v Praze viděl? NIkdy!! tak drž kušnu a koukej ať se něčemu přiučíš

villon ( 13. října 2018 09:53 )

Spiš bi se mněla stydět že na svět přivedla takovou zrůdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání