Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotnou zabil opilý boxer, otec ji i s dcerou vystavil v rakvi: Mrkněte, co se mi stalo, chlubil se nehodou viník, který si chtěl splnit sen

Autor: chal - 
11. října 2018
07:02

Svět dojímají snímky Američanky Krystil Kincaid (†29) v rakvi, kde se objímá s nenarozenou dcerou Avallyn. Krystil zemřela při autonehodě, kterou zavinil kubánský boxer Marcos Forestal (29). Byla v osmém měsíci těhotenství a lékařům se bohužel její dcerku zachránit nepodařilo. Forestal se do Spojených států dostal před třemi lety, aby si splnil americký sen. Místo toho možná stráví až deset let ve vězení.

Opilý boxer, který z čelního střetu vyvázl bez zranění, šokoval svým chováním bezprostředně po nehodě. Vytáhl mobilní telefon a začal živě vysílat na svou sociální síť, což velice naštvalo Zaca, manžela oběti. Jeho reakci označil za bezcitnou a nelidskou. „Mrkněte, co se mi stalo,“ uvedl boxer stream...

Po pohřbu se případ dostal do světových médií a šokoval i za hranicemi Spojených států. V rakvi totiž vystavili mrtvou Krystil s její nenarozenou dcerkou v náručí. 

Marcos Forestal (29) platil za nejlepšího amatérského boxera na Kubě. Než šel hledat štěstí do USA, zúčastnil se zhruba 300 zápasů a třikrát se stal amatérským národním šampionem.

Na začátku roku 2014 dokonce porazil Robeisyho Ramíreze, který vyhrál olympiádu v Londýně v kategorii muší váhy. Forestalovi se nepřestalo dařit ani v USA. Do světa profesionálního boxu se uvedl v únoru roku 2015 v New Yorku. Vyhrál všech devět utkání, kterých se od té doby zúčastnil.

Forestal jezdil bojovat i do mexické Tijuany, města s ne zrovna dobrou pověstí. „V Americe bylo těžké pro Marcose najít soupeře. Všichni říkali, že je to olympijský šampion,“ tvrdí jeho bývalý manažer Gary Hide.

V současnosti se o Forestala jako manažerka stará Christina Carillo. Nehodu svého klienta nechce příliš komentovat. „Ráda bych vyjádřila upřímnou soustrast těm, kteří ztratili své milované při té tragické nehodě. Nyní plně spolupracujeme při vyšetřování,“ řekla médiím.

Forestalovi hrozí za nehodu deset let vězení. Další stání bude v listopadu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání