Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotnou ženu zabil v autě šampion v boxu: V rakvi objímá nenarozenou dceru

Autor: csk - 
8. října 2018
07:39

Šokující snímky své mrtvé manželky a nenarozené dcerky zveřejnil truchlící Američan Zach Kincaid. Po nehodě, kterou způsobil opilý boxer, musel místo oslavy narození malé Avallyn (†36 týdnů) uspořádat pohřeb.

Lidé po celém světě sdílejí na sociálních sítích srdcervoucí fotografie mrtvé ženy s její nenarozenou dcerou, jak se objímají v rakvi. Snímky zveřejnil její zdrcený manžel Zac Kincaid. Dvanáctiletý vztah s milovanou ženou ukončila autonehoda, kterou způsobil opilý boxerský šampion Marcos Forestal (29).

Výkřiky smrti

Muž se svojí ženou telefonoval ve chvíli tragické nehody. Poslední slova, která od ní slyšel, byly strašlivé výkřiky, které už do smrti nezapomene. Boxer z čelního střetu vyvázl bez zranění a havárii ještě přidrzle živě streamoval na internetu se slovy: „Lidi mrkněte, co se mi stalo.“ 

Krystil byla letecky převezena do nemocnice, kde těžkým zraněním podlehla. Její děti se před návštěvou nemocnice těšily, jak půjdou přivítat novou sestřičku, místo toho se naposledy loučily se svojí maminkou. Malou Avallyn, která se měla narodit 9. řijna, se bohužel zachránit nepodařilo.

Forestal se cítí nevinen a v listopadu ho čeká další soud. Za řízení v opilosti s následkem smrti si může odsedět až 10 let. Zac však desetileté odnětí svobody nepovažuje za přiměřený trest. „Opilý řidič, kterého ani nechci jmenovat, protože si to ani nezaslouží, dostane maximálně jen 10 let za zabití Krystil a dcerky Avallyn?!,“ řekl rozhořčeně.

Petice za život

Soud Forestala obvinil jen ze smrti Krystil, protože ve státě Kalifornie se nenarozené miminko nebere jako živý člověk. Nespokojený vdovec a otec čtyř dětí teď pro změnu zákona zorganizoval petici, která už stihla posbírat přes 77 tisíc podpisů.

Před dvanácti lety začalo nejkrásnější období Kincaidova života. Včera mu domů po ženě a malé Avallyn přivezla pohřební služba jen urny s popelem.

VIDEO: Zemřelo jim miminko. Z jeho popela teď roste květina.

ollina ( 23. července 2019 21:19 )

Dobře jste to napsal Martine

Martin evk ( 26. června 2019 18:04 )

Lidi až vám někdo z rodiny zabije nějaký pako pak budete mluvit jinak. Jste jenom pokrytci a myslíte jenom na sebe. Pak se nedivte že jsme tam kde jsme jako národ. Neznáte úctu k člověku. A ani neuznavate autoritu. Tak radši nepište ani takoví komentáře tím se jenom utvrzujete jaký jste tupci tupý. Jinak nemám k tomuto co dodat.

jasnovidec01 ( 11. října 2018 14:48 )

maIytichykomunista:Trošku morbidní snímky s tím objímáním nenarozené dcery, ale co chtít po Američanech, že? KOLIK jsi viděla mrtvol z vaší rodiny ???asi máš vlastní zkušenost ,nebo ses nechala inspirovovat dle tvého vyjádření od MORBIDNICH snímku co ? dej vědět puso

jasnovidec01 ( 11. října 2018 08:45 )

jany:+majojo: jste obě kr.áv.y !proč radši nedržíte hubu než se takhle vyjadřovat ?nevadí vám že zemřelo maličké dítě a jeho matka???přál bych vám tohle do vaší rodiny a pak bych očekával že budete asi šťastné že jste o dítě přišly,asi nemáte mozek,ten se vám přestěhoval do kalhotek

kjui ( 8. října 2018 20:25 )

 Zase cerna huba,proc v kazdym problemu musi asistovat negr,muslim,cikan

Zobrazit celou diskusi