Jsou to sotva dva týdny, co Meghan Markleová „zvedla krovky“ a odletěla pryč směr New York, aby podpořila svoji kamarádku, tenistku Serenu Williams (37), na granslamovém turnaji. Teď odletěla vévodkyně znovu a s ní i její drahý choť princ Harry. Pár nechal teprve čtyřměsíčního Archieho doma, aby mohl zmizet na několik dní do Říma.

Ne, že by si vévoda a vévodkyně ze Sussexu naplánovali italskou romantiku ve dvou. Jejich cesta ve skutečnosti vedla na svatbu jejich blízké přítelkyně a známé návrhářky Mishy Nonooové. Ta, stejně jako Meghan, už jednou vdaná byla. První manželství s obchodníkem Alexanderem Gilkesem však nevyšlo, a tak se tento týden rozhodla říct ano svému příteli Michaelu Hessovi.

Je jasné, že u toho Meghan a Harry nemohli chybět. Vždyť právě Misha byla ta, kdo spojil jejich životy. „Misha pomohla představit Harryho Meghan a tyhle dvě ženy jsou nejlepšími kamarádkami,“ řekl pro magazín Fabulous Digital nejmenovaný zdroj, proč by vévodkyně i její manžel na svatbě rozhodně nemohli chybět. Navíc Meghan teď vydala první vlastní kolekci oblečení, se kterým jí pomáhala právě vdávající se návrhářka.

„Nechali Archieho doma, ale je to jen na pár dní, a v sobotu se vrací,“ prozradil zdroj s tím, že ekologové i další kritici mohou být klidní. Po eskapádách s četnými soukromými lety si totiž Meghan s Harrym skutečně netroufli letět soukromým letadlem, nýbrž využili služby běžných aerolinek.

Už v pondělí čeká vévodkyni a vévodu ze Sussexu spolu se synkem Archiem první společná rodinná pracovní cesta, tentokrát do jižní Afriky. Tam mají být 10 dní a pak se vrací zpátky do Británie.

VIDEO: Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Fotogalerie
36 fotografií