V květnu minulého roku se na hradě Windsor konala svatba prince Harryho a bývalé herečky Meghan Markleové. Královské svatbě předcházelo pár dramatických událostí, které hlavně způsobila rodina Meghan. Její otec Thomas Markle měl prodat své fotografie tisku. Kvůli skandálním snímkům se dokonce pohádal s princem Harrym.

„Oslovila mě agentura, která mi tvrdila, že by to byl dobrý způsob, jak zlepšit můj obraz u veřejnosti, protože tisk mě prezentoval jako nějakého bezdomovce. Byla to obrovská chyba. Chtěl jsem se za to omluvit královské rodině veřejně, ale Meghan a Harry mi řekli, ať to nedělám. Tak jsem psal Jasonovi Knaufovi, který byl tehdy Harryho a Meghanin tiskový mluvčí, a zeptal jsem se ho, co bych měl říct? Řekl jsem, že se chci omluvit královně a královské rodině a že jsem nechtěl způsobit žádné škody. Ta omluva se nikdy nedostala ven. Nevím proč,“ řekl pro Daily Mail.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Posléze navíc Markle prodělal dva infarkty a nemohl cestovat do Anglie a účastnit se svatby. Meghan musela tak jít uličkou v kapli sv. Jiří na hradě Windsor sama a téměř u samého konce ji k oltáři doprovodil princ Charles, kde ji předal svému synovi, princi Harrymu.

Od svatby Meghan se svým otcem nemluvila. Markle pro Daily Mail uvedl, že v očích veřejnosti je otcem, který se nestará o svou dceru. Markle však podle svých slov měl se svou dcerou výborné vztahy. Její přátelé prý na něj opakovaně prostřednictvím médií útočí, aniž by znali celou pravdu.

„Lidé, kteří mě neznají, mě soudí. Noví prominentní přátelé mé dcery nemají žádné právo o mně mluvit, dokud mě nepoznají,“ uvedl. Meghan ho prý naprosto odstřihla ze svého života, jako by vůbec neexistoval. Při proslovu na ostrově Fidži uvedla, že si platila sama školné na Severozápadní univerzitě, což je soukromá univerzita ve Spojených státech, kde školné dosahuje 200 tisíc dolarů (4 697 000 Kč).

„Omlouvám se, ale to je naprostá lež. Platil jsem každý cent jejího školného a mohu to prokázat bankovními výpisy. Platil jsem za její výlety do Španělska a Anglie. Platil jsem za její stáž v Argentině,“ dodal s tím, že navíc svou dceru podporoval i tehdy, kdy byla schopná si za všechno platit sama.

Markle doufal, že po narození Archieho se jejich vztahy zlepší, ovšem Meghan mu neposlala ani fotku novorozeného synka. „Samozřejmě, jsem zklamaný, že nevidím Archieho. Doufal jsem, že když se Meghan stane mámou, tak pookřeje a znovu navážeme kontakt,“ uzavřel.

Fotogalerie
73 fotografií