V americkém seriálu Kravaťáci (Suits) z právnického prostředí ztvárnila Meghan postavu jménem Rachel, původně asistentku a později studentku práv, a kromě toho také lásku jedné z hlavních postav. Objevovala se pravidelně všech sedm sérií a byla neodmyslitelnou součástí děje. 

Jenže pak se z americké herečky Meghan Markleové stala přítelkyně, snoubenka a posléze i manželka britského prince Harryho (34) a maminka malého Archieho. Herectví se logicky musela vzdát, aby mohla plnit královské povinnosti. Nyní se ale vyrojily zprávy o tom, že postava Rachel v seriálu neskončila a v poslední řadě seriálu se přece jen objeví. 

To by jistě potěšilo všechny fanoušky Kravaťáků, ale přítomnost členky britské královské rodiny na place by asi nepotěšila královnu Alžbětu II. (93) a všechny ty rýpaly, kteří čekají na další chybu vévodkyně. Zvlášť když v minulosti měla brunetka v ději i dost peprné sexuální scény. Ve skutečnosti si ale Meghan v seriálu nezahraje.

Na konci sedmé série se její postava i s manželem Mikem Rossem odstěhovala z New Yorku do Seattlu, a zmizela tak z děje. V deváté sérii se ale Mike na skok vrátí a zmíní samozřejmě i svou ženu. „Je to jen výlet do New Yorku, ale je tam telefonát s Rachel, kdy se loučíme a vyznáváme si lásku a tak, víte. Je tam jasná narážka na to, že je pořád tu a částí show," prozradil představitel Mikea Patrick J. Adams (37), který nechyběl ani na královské veselce loni v květnu.

A objeví se i další zmínka o Rachel neboli Meghan. Když se na ni někdo zeptá, Mike totiž vtipně odpoví: „Kdybych ti řekl, jak dobře se má, pravděpodobně bys mi to ani nevěřil." Každému dojde, že se jedná o chytrý rýpanec směrem ke skutečnému životu Meghan. Přece jen provdat se za prince, o tom sní snad všechny malé holčičky.

Vtípek se pak objevil i na twitteru seriálu a fanoušci samozřejmě ocenili, že se na představitelku Rachel nezapomíná. „Jé, to je roztomilé. Doufám, že to uvidí," okomentoval to kdosi na internetu. „My víme, je vdaná za našeho britského krásného prince," smál se další člověk.  

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci 

 

Fotogalerie
115 fotografií