O manýrech vévodkyně Meghan by se už dnes daly psát slohy. Jak se ale dalo čekat, svým chováním má neblahý vliv i na svého chotě, a tak se Harry stává terčem kritiky spolu s ní. O čem je přesně řeč? Tentokrát nejde o porušování královských pravidel, ale týká se to jisté společenské etikety.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu vždy často a rádi chodili na nóbl večírky ke svým přátelům. Teď ale podle deníku Mail on Sunday nastal jistý problém... Přítomnost známé dvojice už není na takových akcích žádoucí! Důvod? Jejich chování!

Přátelé a známí si prý čím dál více začali stěžovat na to, že zvláště Meghan odmítá dodržovat konzervativní britskou etiketu, která praví, že hostitel určuje, kdo kde bude sedět u společného stolu. Nejednou se tak stalo, že vévoda a vévodkyně byli usazeni dále od sebe, jenže právě pro Meghan to byl obrovský problém. Vždy si nakonec vymohla, že chce sedět vedle svého prince.

S tím ale vznikl další problém, který je pro Brity jen těžko stravitelný. Meghan je Američanka a má jiné způsoby, a tak když se usadí vedle Harryho, má neustále potřebu dávat si s ním najevo vzájemnou lásku a náklonnost. Jakými způsoby přesně, si asi lze snadno domyslet. Dotyky a polibky nevyjímaje.

Z těchto pro někoho možná nepochopitelných důvodů se k nim přátelé přestali hlásit a zvát je na akce. Chování Meghan a Harryho jim bylo nepříjemné a i přesto, že na to byl pár upozorněn, si ze znepokojivých řečí svých přátel nic nedělal. Teď na to oba doplatili. Je vidět, že jsou chvíle, kdy ani členové britského královského rodu nic nezmohou a vlastním špatným jednáním mohou přijít o blízké, které třeba i měli rádi.

VIDEO: Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Fotogalerie
32 fotografií