Choť prince Harryho Meghan Markle slaví narozeniny. Vévodkyně ze Sussexu dnes 4. srpna slaví osmatřicáté narozeniny. Podle nejmenovaného zdroje The Sun Meghan narozeniny oslaví v rodinném kruhu. S princem Harrym a synkem Archiem by se měla vydat do Skotska na hrad Balmoral, kde tráví léto královna Alžběta s manželem princem Philipem. „Královna a princ Philip pár zbožňují a samozřejmě i jejich nového pravnuka Archieho, a tak je pozvali, aby s nimi strávili pár dní na Balmoral,“ uvedl zdroj. Ovšem tato informace není oficiálně potvrzena, tudíž je možné, že Meghan nakonec oslaví narozeniny doma se svým manželem a malým synkem.

Meghan tento rok má jistě velký důvod k oslavě. Minulý rok se provdala za prince a letos přivedla na svět prvorozeného syna. Dokonce  se podílela na tvorbě slavného módního časopisu The Vogue a zúčastnila se mnohých humanitárních akcí. Ovšem v době, kdy ještě nepatřila do britské královské rodiny, na svém blogu s názvem The Tig přiznala, že vždy její život nevypadal jako z knížky pohádek.

„Moje dvacátiny byly hrozné – neustále jsem sváděla vnitřní boj, lámala si hlavu se svou váhou, svým stylem, svou touhou být oblíbená, módní, chytrá, jako všichni ostatní. Když jsem byla náctiletá, bylo to dokonce horší, bojovala jsem s tím, jak zapadnout a co to vlastně znamená. Moje střední škola byla rozdělená na skupinky: černé dívky a bílé dívky, holky z Filipín a z latinské Ameriky. Jako míšenka jsem zapadala tak nějak mezi,“ napsala Meghan, která si nyní s ničím takovým už lámat hlavu nemusí. Bývalou herečku obdivují snad všechny dívky a ženy po celém světě a touží být jako ona.   

Fotogalerie
110 fotografií