Válka mezi královskými sourozenci pokračuje! Princ William a jeho choť Kate se odhodlali ke kroku, který všechny zaskočil. Charitativní organizace, pod jejíž záštitou oba královští bratři působili, změnila název z „Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge a vévody a vévodkyně ze Sussexu“ na „Královská nadace vévody a vévodkyně z Cambridge“ – čímž naprosto odstřihli prince Harryho a Meghan.

Zamilovaná dvojice ze Sussexu, která před třemi měsíci přivítala do rodiny dalšího člena, malého Archieho, letos v červnu oznámila, že plánuje založení vlastní charitativní organizace. Tak jako předtím Harry s Meghan opustili oficiální instagramový účet královské rodiny a založili si svůj soukromý, nyní plánují, jak se na vlastní pěst budou aktivně účastnit charitativní činnosti, aniž by se museli ohlížet na vévodu a vévodkyni z Cambridge. Ještě někdo pochybuje, že to mezi Williamem, Harrym a jejich drahými polovičkami vře?

Budoucí následník britského trůnu a jeho krásná manželka za změnu názvu zaplatili směšných 10 liber (necelé tři stovky), a to pouhých 14 měsíců poté, co do něj slavnostně nechali zanést jméno vévodkyně Meghan. Tehdy se totiž provdala za prince Harryho a Angličané šíleli z takzvané „Fab Four“ (což se dá volně přeložit jako Fantastická čtyřka). William, Harry a jejich ženy byli na špici popularity, společně se účastnili debat o dobročinnosti, a fámy o neshodách v královské rodině byly ještě v nedohlednu... Kde jsou ty časy!

VIDEO: Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana (†36) přihlížejí

Video
Video se připravuje ...

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí Youtube.com

Fotogalerie
26 fotografií