Na veřejnost pronikla zpráva o tom, že vévodkyně Meghan s princem Harrym (34) přijali od narození malého Archieho (3 měsíce) už třetí chůvu! S první prý nebyl královský pár spokojen, a tak musela skončit, a druhá v pořadí mohla údajně pracovat pouze v noci. 

Podle Meghan je nejnovější pomocnice jako dar seslaný z nebes a perfektně prý zapadla do rodiny. „Meghan je velmi starostlivou maminkou, ale novou chůvu přijala jako smilování. Je velmi profesionální s dlouhou praxí. Archieho naprosto zbožňuje, Harry a Meghan jsou z ní nadšení," nechal se pro deník The Sun slyšet zdroj z královské rodiny.

Vrtochy Meghan se ale nelíbí fanouškům královské rodiny. „To se proboha neumí postarat o své vlastní dítě? To snad není možné. Je rozmazlená, nechápu, jak pro ni někdo může chtít pracovat," rozčiluje se jeden z diskutujících na internetu. „S Meghan není něco v pořádku. To přece není normální, aby měla už třetí chůvu během třech měsíců," píše nechápavě další. 

Pomoc od chůvy ale není jediná nutnost, bez které se Harry s Meghan neobejdou. Nedávno se poohlíželi po novém správci svého sídla a také po osobní sekretářce. Bývalá pravá ruka královské rodiny Samantha Cohenová totiž od Meghan odešla jen po pár měsících spolupráce. U královské rodiny přitom sloužila dlouhých 17 let. 

Zdá se, že pracovat pro Meghan není žádná procházka růžovým sadem. Po půl roce ji opustil i osobní bodyguard a půl roku po královské svatbě dala výpověď Meghanina osobní asistentka Melissa Touabtiová, která jako důvod své výpovědi uvedla příliš vysoké nároky.

VIDEO: Princ Harry a Meghan Markleová poprvé oficiálně spolu na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry a Meghan Marklelová poprvé oficiálně spolu na veřejnosti youtube.com

Fotogalerie
64 fotografií