Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děti miluji, řekl Miloslav poté, co jim zastřelil maminku (†47). K zabití ženy se přiznal

Autor: shp, ČTK - 
13. července 2019
20:14

Tvrdí, že ze všeho nejvíc na světě miluje své děti. Přesto je ale během hádky připravil o maminku, na které byly závislé. Miloslav (49) zastřelil svou manželku (†47) v restauraci v Rychnově nad Kněžnou z bezprostřední blízkosti, když na stůl položila rozvodové papíry.

Miloslav se tváří, že mu nešlo o nic jiného než o vztah s dětmi. Ty teď ale rozhodně dlouho neuvidí. Za vraždu manželky, ke které se již doznal, mu hrozí 10 až 18 let ve vězení. „Děti miluji,“ řekl poté, co ho soud z činu obvinil.

Manželku střelil do hlavy

Manželku, která se ho podle příbuzných bála, zastřelil ve čtvrtek svou legálně drženou zbraní na rychnovském náměstí. Žena zemřela při převozu do nemocnice. Miloslav ji zasáhl přímo do hlavy v restauraci plné lidí.

Ke střelbě došlo v zadním odlehlém prostoru baru, kde dvojice byla sama. V ostatních prostorách bylo dalších 13 osob, které okamžitě restauraci opustily,“ uvedla policie. Muž zůstane až do soudu ve vazební věznici. S vyšetřovateli spolupracuje.

Miloslav se k vraždě doznal

K činu se nejenom doznal, ale dokonce ho litoval. Jeho manželce to ale už život nevrátí. Tři děti, které prý tak miluje, budou muset vyrůstat bez maminky a je to jen a jen jeho vina, že budou při dospívání trpět a strádat.

Martin Lapáček ( 1. ledna 2020 15:03 )

Vylízaný chcípáček... Miluje svoje děti, tak jim zabije mámu. Co je to ***???

avitka ( 14. července 2019 08:26 )

...nechápu o čem píšete...vždy je to tragédie, když zemře rodič, kterého děti milují...obzvlášť když je matka usmrcena takovým způsobem... s tím se těžko vyrovnávají nejen děti, ale i celá rodina... trpí tím celý život...

Pohybovenadany ( 14. července 2019 03:04 )

Dejte ho k Řepkovi , ten si s nim poradí. A Indulonu s sebou !!

NO_p1ca ( 13. července 2019 23:52 )

TREST SMRTI...

Brnooo ( 13. července 2019 23:51 )

To jako dospělému dítěti nechybí zemřelý rodič?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání