Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Miloslav týral maminku (†47) i sourozence, říká dcera zavražděné ženy z Rychnova

Aktualizováno -
14. července 2019
12:12
Autor: shp - 
14. července 2019
05:00

Chtěla ho opustit, a proto zemřela. Žena z Rychnova nad Kněžnou byla chladnokrevně popravena v místní restauraci poté, co řekla svému manželovi, že ho opouští. Miloslav (49) vytáhl pistoli a střelil ji do hlavy z bezprostřední blízkosti. Jeho manželka při převozu do nemocnice zenřela. Podle její dcery byl z vraždy obviněný velký tyran, který trápil nejenom svou ženu, ale i tři společné děti.

Nelehký život jsme s ním zažívali všichni již od samého začátku, vše se ale vyhrotilo do neskutečných rozměrů hlavně v průběhu posledních 4 let, kdy doma velmi intenzivně psychicky týral svoji manželku a 3 děti,“ vyjádřila se k rychnovské tragédii dcera na sociální síti. Příspěvek byl hojně sdílený a spousta lidí nad ním vyjadřovala smutek a rozhořčení.

Dětem sprostě nadával

Nejenže nám sprostě nadával a byl na nás hrubý, schovával klíče od auta, takže když se v zimě dědečkovi přitížilo, musela za ním přijet maminka ve sněhu na kole, obtěžoval i mnoho dalších osob nám blízkým. Zašlo to ale až tak daleko, že mamince sypal prášky (neznámo jaké) do vína, v noci ve spánku ji napadl a sebral jí mobilní telefon a platební kartu, které jsme dodnes nenašli,“ dodala.

„Byl to neskutečný manipulátor a na veřejnosti se šíleným způsobem přetvařoval, aby nabyl dojmu, že “svou rodinu” miluje a je dobrosrdečný člověk, ve skutečnosti se ale jedná o podlého psychopata,“ nebrala si servítky o otci. Dcera dala také jasně najevo, že vražda rozhodně nebyla zkratem, jak se někteří mylně domnívají.

Nebyl to zkrat, říká dcera

Celá tato chladnokrevná vražda byla předem naplánovaná a nejednalo se o žádný zkrat při hádce. Připravil nás o toho nejdůležitějšího člověka na celém světě a my nemáme ponětí, co si teď bez maminky počneme,“ uzavřela smutně. Její bolest je nesmírná a mladá žena, která studuje vysokou školu, nyní prožívá nejhorší chvíle svého života.

V Rychnově se nemluví o ničem jiném

Miloslav se mezitím k vraždě již doznal. „Děti miluji,“ prohlásil po činu a před soudem, který ho obvinil, svého jednání litoval. Za vraždu mu hrozí 10 až 18 let vězení. Jenže i když bude odsouzen, rozsudek třem dětem už mámu nevrátí. Nebohé ratolesti budou vyrůstat bez obou rodičů. V Rychnově nad Kněžnou mezitím místní nemluví o ničem jiném než o této rodinné tragédii.

 

.tg.bb ( 15. července 2019 10:46 )

Čím to, že týraná žena v nás Češích nevzbuzuje žádný soucit, hned dopředu víme, jak to bylo - týrala ona jeho, a toto byla jeho (zoufalá) odpověď. Ženy jsou zákeřné bytosti. Chlapa šikovně vytočí. Bůhví, co mu řekla, jak ho chudáka dráždila. Už jen tím, jak vypadala - téměř vždy jako ***, a pokud ne, tak tím, že o sebe nedbala. Jinak děti ten člověk miluje nadevše, je to dobrý táta, děti by měly držet ústa, protože vydělával a pro rodinu by se rozkrájel...

HledacPravdy ( 14. července 2019 23:44 )

Mohla ho provokovat všechno, ale to zastřelení podělal..

illenne ( 14. července 2019 23:31 )

StojanJakotyc Jen hlupák si dá taková nick a hlavně debi.lní názor primitive Stojane . Jaký chudák , psychopat a tyran, který vzal dětem mamminku.

HledacPravdy ( 14. července 2019 22:03 )

Ale stejně je to haj*l. Za tu vraždu. Všechno se dá okecat, vidět z různých úhlů, ale to zastřelení ženy omluvit nejde..

HledacPravdy ( 14. července 2019 21:54 )

Si jel nejspíš užívat s mladejma asiatkama, to dělá x padesátníků. Žvaněj, že jedou za jídlem a kulturou, ale jezdí za holkama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání