Sedmatřicetiletá vévodkyně ze Sussexu Meghan se údajně uchází o možnost pravidelného přispívání do časopisu Vogue, kterému se přezdívá módní bible. Manželka prince Harryho by měla mít svůj vlastní pravidelný článek v každém čísle americké a anglické verze, který se bude zaměřovat na její charitativní činnost. 

„Spolupracuje s magazínem Vogue jako přispívající editorka na několika skvělých příbězích, které jsou blízko jejímu srdci. Časem by se z toho mohla stát pravidelná rubrika," prozradil zdroj britskému deníku The Daily Mail. „Anna Wintourová je také součástí této diskuze a bude rozhodovat, zda se některé nebo všechny její články objeví i v americké verzi," dodal zdroj. Buckinghamský palác se ovšem k této situaci odmítl vyjádřit. 

Meghan měla údajně inspirovat manželka hollywoodského herce George Clooneyho (58), Amal (41), která je velkou aktivistkou a zároveň krásnou ženou. Vévodčiny příběhy by měly doprovázet nádherné fotografie od legendární fotografky celebrit Annie Liebovitzové (69).

Žádná členka anglické královské rodiny se nikdy v americkém vydání Vogue neobjevila, podle protokolu by totiž správně neměly. Jedinou výjimkou byla princezna Diana (†36), a to krátce po jejím rozvodu s princem Charlesem (70), v té době už však nenosila titul "její výsosti". Zapojení Meghan do přípravy módního časopisu by tak mohlo velmi podráždit samotnou královnu, která se už v minulosti vyjádřila, že chce Meghan více zapojit do královských povinností.  

VIDEO: Kate a Meghan na Wimbledonu

Fotogalerie
193 fotografií