Královna Alžběta II. svou naprosto nečekanou návštěvou Windsoru, kde má princ Harry a jeho manželka, americká herečka Meghan Markleová (37) usedlost, opět rozvířila spekulace, zda se královská rodina přece jenom v utajení nerozrostla o dalšího člena. Podle britského magazínu The Sun měla totiž hvězdička seriálu Kravaťáci termín porodu již v neděli, a v posledních dnech se kolem Frogmore House nějak podezřele objevují sanitky a údajně měl být spatřen i zdravotnický vrtulník.

To by ostatně nahrávalo skutečnosti, že si dvojice hodlá nechat velký den jenom pro sebe. Už dříve Harry s Meghan prohlašovali, že dokonce ani neplánují ukázat čerstvě narozeného potomka veřejnosti, čímž jdou zásadně proti všem tradicím. Zdroj z Kensingtonského paláce ale tyto teorie rázně popřel: „Její Veličenstvo jenom chtělo formálně přivítat vévodu a vévodkyni ze Sussexu v jejich novém domově, a proto byla také jejich prvním hostem. Koneckonců, jenom se přestěhovali do královniny zadní zahrady.“

„Navštívila je společně s dalšími členy rodiny, a Harry a Meghan byli opravdu šťastní, že se u nich všichni ukázali,“ dodal zdroj. Kromě hlavy britské monarchie se u rusovlasého prince a krásné bývalé umělkyně ukázali například vévoda a vévodkyně z Cambridge, tedy princ William (36) a Kate Middletonová (37), nebo Zara Tindallová (37), nejstarší vnučka Alžběty II., se svým manželem Mikem (40).

Ti všichni si mohli prohlédnout rozsáhlé bydlo Harryho a Meghan, které nedávno podstoupilo renovaci ve výši tří milionů liber (necelých 90 milionů korun), částečně financovanou z peněz daňových poplatníků. Tento fakt mimochodem rozlítil celou řadu britských občanů, kteří již předtím kritizovali Sussexy za to, že oficiální návštěvy zahraničí za jejich peníze pojímají spíše jako líbánky.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
51 fotografií