Bývalá americká seriálová hvězdička je známá svým zdravým životním stylem, a tak nikoho ani moc nepřekvapí, že k výzdobě zdí pokojíčku svého budoucího dítěte používá striktně veganské, netoxické barvy.

Ty prý obsahují speciální eukalyptové a rozmarýnové oleje. Meghan Markleové, jakožto velké aktivistce ohledně práv zvířat, navíc vadí, že mnoho barev bývá právě na nebohých zvířatech krutě testováno.

Vévodkyně ze Sussexu, která nedávno prozradila jednomu fanouškovi britské monarchie, že je v šestém měsíci těhotenství, očekává přírůstek do rodiny koncem dubna. Ovšem vzhledem k tomu, že si zatím s princem Harrym (34) nenechali říct, zda budou mít holčičku, nebo chlapečka, k výzdobě dětského království volí neutrální barvy. Podle zdroje blízkého půvabné brunetce prý zatím vítězí bílá, šedá a krémová.

Co se týče zařízení pokojíčku, Meghan na tuto práci najala Vicky Charlesovou, známou anglickou designérku, se kterou oblíbený královský pár spolupracoval již dříve: Vicky jim údajně pomáhala s vybavením luxusního Soho Farmhouse. Tam Meghan strávila svou třídenní rozlučku se svobodou a byla nadšená, je si tedy jistá, že pro její děťátko bude vše perfektně připravené.

Meghan a Harry nyní renovují usedlost Frogmore Cottage na pozemcích windsorského zámku za tři miliony liber (zhruba 87 milionů korun). Očekává se, že se sem tyhle dvě zamilované hrdličky co nejdříve přestěhují. V současné době bydlí v sídle Cotswolds Farmhouse, ten ale mladé rodině nevyhovuje, jelikož má jenom čtyři pokoje a je na venkově. Frogmore Cottage jim nabídne pokojů rovnou deset a je strategicky umístěn hned u Windsoru.

VIDEO: Dojemný okamžik: Harry poprvé zmínil dítě s Meghan a nejdůležitější slovo mu uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters


Fotogalerie
80 fotografií