Už bylo téměř jisté, že si vévodkyně Meghan nevybrala pro příchod svého prvního dítěte stejnou porodnici jako její švagrová Kate a zesnulá tchyně Lady Diana St. Mary´s Hospital. Místo toho podle mnohých zvolila nemocnici Frimley Park Hospital, a opět tak porušila rodinnou tradici.

Jenže teď je národ zmatený. V amerických médiích se objevila šokující zpráva. „Vévoda a vévodkyně ze Sussexu přivítají svého prvního potomka na jaře v Americe,“ píše americký magazín OK!. Podle jejich zdroje se tento šílený nápad zamlouvá i samotnému Harrymu.

„Královské povinnosti prince Harryho jsou pro něj velmi důležité, zároveň se mu však zamlouvá myšlenka uniknout a přivítat miminko ve slunné, a od stresu a drama osvobozené Kalifornii,“ vysvětlil zdroj. Kalifornii nezvolili náhodou, žije tam Meghanina matka Doria Ragland.

„Meghan bude chtít svou mámu u sebe, až porodí,“ dodal zdroj s tím, že by pochopitelně bylo snaží, kdyby Ragland přiletěla do Anglie a zůstala tam se svou dcerou.

Nicméně podle OK! Magazínu si manželé už v Kalifornii našli dům u moře. Meghan měla přesvědčit Harryho tvrzením, že bylo úžasné vyrůstat na pobřeží. „Nevidí žádný problém v tom, proč by neměli žít v Kalifornii a létat zpátky do Británie, když bude potřeba,“ podotkl zdroj s tím, že princ má se svou ženou obrovskou trpělivost. Hůř se jim tato novinka bude nejspíš vysvětlovat královně Alžbětě II.  

 

Fotogalerie
78 fotografií