Na přelomu roku prolétla médii zpráva o rozvodu moderátora Pavla Zuny po dvacetiletém manželství s novinářkou Andreou. Jejich vztah byl ale u konce ještě daleko před samotným rozvodem, a tak v loňském roce oblíbený moderátor dorazil na filmový festival už s novou přítelkyní. Až o rok později se k ní ale otevřeně hlásí a hrdě říká: „Do Varů jsem přijel s přítelkyní.“

S nyní už exmanželkou Andreou se poznali, když byli jako novináři v roce 1996 s Václavem Havlem (†75) v Jižní Americe. Moderátor má s Andreou jednadvacetiletá dvojčata Jana a Matěje a patnáctiletou dceru Adélu. Z prvního manželství má pak bývalý moderátor ještě dceru Annu (27). „S exmanželkou se pořád vídáme, máme spolu tři děti, tak se asi musíme vídat. Bydlíme od sebe za rohem,“ řekl Blesk.cz Zuna.

Bývalý moderátor Televizních novin dorazil do Karlových Varů kvůli pracovním povinnostem, v Mall.cz parku představil svůj pořad Top moment, kde byla jeho hostem snowboardistka Eva Samková (26). 

„Můj top moment pro mě byl, když mě zničehonic, z leknutí udělali šéfredaktorem zpravodajství na Nově, která tehdy nevysílala, a já jsem asi s pěti lidma musel rozjet během čtrnácti dnů zpravodajství hlavních zpráv. Tak asi to,“ prozradil Zuna jeho největší pracovní úspěch. A pokud jde o ten soukromý? „Děti, to je základ,“ dodal dvaapadesátiletý moderátor. 

VIDEO: Čerstvě rozvedený Pavel Zuna je ve Varech s přítelkyní! Jaký má vztah s exmanželkou?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvě rozvedený Pavel Zuna je ve Varech s přítelkyní! Jaký má vztah s exmanželkou? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
105 fotografií