Jen, co si hvězda Hannibala zabalila do kufru Křišťálový glóbus, nechala se i se svým početným doprovodem odvézt do jednoho z nejluxusnějších hotelů v Praze. V přepychovém apartmá se ale nezdržovala dlouho.

Ve světlém slamáku a černých šatičkách, ve kterých se procházela i po karlovarské kolonádě, se vydala poznávat pamětihodnosti stověžaté Prahy. Nejprve se s manželem, režisérem Bartem Freundlichem (49), jejich dcerou Liv (17) a s jejími kamarádkami kochali výhledem na Vltavu z Karlova mostu a pak sešli na nedalekou Kampu.

Sotva se Julianne Mooreová, která v roce 2015 dostala Oscara za roli s Alzheimerem bojující profesorky ve filmu Pořád jsem to já, zastavila, Bart si ji zamilovaně přitáhl, něžně ji objal a nadzvedl láskyplně do náruče. A než stačila protestovat, vyšpulila na celou Kampu svůj zadeček v plné kráse. Filmař evidentně zapomněl, že na sobě jeho žena nemá velkou večerní, sahající až po kotníčky, ale černé šatičky těsně pod zadek.

„Vůbec to neřešila. Naopak, nenechala se tím vůbec vyvést z míry a chovala se dál bezprostředně, i když se jí sukně vyhrnula skoro až k pasu,“ popsal Blesku náhodný kolemjdoucí.

Svou srdečností americká herečka, která si na začátku kariéry přivydělávala jako servírka, okouzlila už na zahájení festivalu – po vystoupení z limuzíny se nešla nakrucovat před fotografy, ale ochotně rozdávala autogramy fanouškům.

VIDEO: Julianne Mooreová způsobila davové šílenství! Osobně se zdravila s fanoušky!

Video
Video se připravuje ...

Julianne Mooreová způsobila davové šílenství! Osobně se zdravila s fanoušky! abl

 

VIDEO: Děkovná řeč Julianne Mooreové při zahájení karlovarského festivalu poté, co získala cenu Křišťálový globus

Video
Video se připravuje ...

Děkovná řeč Julianne Mooreové při zahájení karlovarského festivalu poté, co získala cenu Křišťálový globus Petr Macek

Fotogalerie
89 fotografií