I přesto, že jde o sport, královské dostihy jsou ve Velké Británii jednou z nejsledovanějších módních událostí roku. Vzhledem k přítomnosti královské rodiny se tak sluší zapůsobit ojedinělým outfitem a originálním kloboukem. Většina členů královské rodiny navíc dorazila koordinovaně ve světle modré barvě, v čele s královnou tak dali najevo, že je pro ně móda extrémně důležitá. 

Pravděpodobně největší pozornost na sebe strhla vévodkyně Kate. Manželka prince Williama (36) dorazila na akci ve výtečně dobré náladě a navíc jí to neskutečně slušelo. Na dostihy se oblékla do krásného pastelového outfitu od módního návrháře Elieho Saaba (54), který se skládal z průhledné blůzy za 35 tisíc korun a tylové sukně. 

Mnoho královských fanoušků si nemohlo nevšimnout, že si vévodkyně Kate velmi často sahá na své bříško, a tak se opět rozvířily spekulace o jejím možném těhotenství. Naznačuje to dokonce i prohlášení zdroje z královského paláce. 

„Kate by chtěla další miminko. Miluje děti a je připravena projít dalším těhotenstvím, i přesto, že ta předchozí byla velmi komplikovaná kvůli závažným nevolnostem," prozradil blízký zdroj Kate, který si ale nepřál být jmenován. Jestli je vévodkyně ve skutečnosti opravdu těhotná, nebo ne, se nejspíš v nejbližší době jen tak nedozvíme.

"Černou ovcí" z jádra královské rodiny byla na akci manželka prince Charlese (70), Camilla Parkerová (71), která dorazila v růžovém dlouhém kabátku.

Velkou tradicí, v souvislosti s královskými dostihy, jsou extravagantní klobouky. Ač se královská rodina v tomto směru držela poněkud zpátky, někteří návštěvníci skutečně popustili úzdu své fantazii a pořádně se vyřádili. Na ty nejzdařilejší se podívejte do naší galerie. 

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
156 fotografií