Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Alice Bendová a Petr Vondráček v Krampovolovinách

 (Autor: Miloš Schmiedberger)
15. října 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

V dalším díle staronové show Krampo voloviny, Jiřího Krampola se sešla výborná dvojice – herečka Alice Bendová a herec a moderátor Petr Vondráček, kteří si povídali o vtipných domácích historkách, jak s manželkou tak svými dětmi.

Dcera Petra Vondráčka Hanička naprosto nesnáší, když její tatínek, cvičí na piáno. Vždy halekuje a zabouchne dveře do pokoje s příkazem: „tati vezmi si sluchátka a hraj potichu!!“ Hudba zkrátka mnohdy sbližuje národy, ale často pěkně sere lidi. Alice sice nehraje na žádný hudební nástroj, ale zato je pěkně ukecaná. Její děti ji vždy zpraží větou: „maminko, drž už hubu!“ Jiří Krampol, ale od svých hostů nechtěl slyšet jen o jejich dětech, ale zajímal ho i Šimek a jak na něj vzpomínají. Petr zavzpomínal, jak na něj byl při tenisu naštvaný, když ho porazil. Nemůže ho přece porazit kuřák. Jiří Krampol ho, ale taky častokrát porazil. Jistě to se stává, když hrajete blbě.  Šimek ale nebyl antitalent jen na tenis, o to menší nadání měl i na cizí jazyky. Pod větou „This is my umbrella“si představoval, že má píchnout rozhodčího do obličeje a nápis no smoking si vykládal tak, že si má sundat smoking.

Foto:  Miloš Schmiedberger
  

Co mu ale opravdu šlo, byl humor. To takhle jednou, když se s Jiřím Krampolem vraceli z New Yorku, potkali cikána, který se jich ptal, jestli jsme v New Yorku neviděli jeho bráchu. A Šimek se ho ptá: „byl takový vyšší, silnější, černej a v modrém saku?“

Foto:  Miloš Schmiedberger

Na ulici, se v dalším díle opět ptali na anketní otázky. Dozvíte se, o co přijdeme během liposukce? Kde se nachází lom, kde se těží kámen mudrců? Co se děje při sexuálním harašení? Nebo proč se potopil Titanic?

Foto:  Miloš Schmiedberger

Jedinečný pořad Krampo voloviny můžete sledovat každou sobotu od 20,15 na nové televizi Relax. Nenechte si je ujít.