Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Za jak dlouho po pohlavním styku doroste panenská blána?

 (Autor: Miloš Schmiedberger)
24. září 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

I to se můžete dozvědět v dalším díle Krampo volovin, nové zábavní show Jiřího Krampola na televizi Relax. V dalším díle totiž vystoupí zpěvačka, modelka a česká miss 2010 Jitka Válková... a humorista se smyslem pro gynekologii doktor Radim Uzel.

Vlasta Korec na ulici zpovídá všechny, které potká a ptá se jich na otázky opravdu nevšední. Dozvíte se například, za jak dlouho po pohlavím styku doroste panenská blána, kde najdete na ženském těle prostatu, nebo k čemu slouží bidet.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Diváky v kině Ořechovka nešetřili humornými historkami Radim Uzel ani Jitka Válková. Jitka Válková vyprávěla historku o kolegyni a jejích silikonech. Kolegyně nabízela super kšeft – zahrát si v seriálu o doktorech, a pokud tam bude nahá, bude mít operaci zdarma. Jirka Krampol se pak Jitky ptal: „A víš jaký je výraz pro výstřih v americké angličtině? Silicon Valey.“ Radim Uzel si také samozřejmě neodpustil svůj žert, kdy se ptal Jitky,  zda ví jak nejlépe nahradit plastickou operaci prsou. Doporučil jí, že si svá ňadra musí potírat toaletní papír a zvětší se zaručeně. Stejně jako prdel.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Jirka zazpívala také její songy „INSIDE THE TRAP“ a „WHAT´S UP“ a neskutečně jí to u zpívání slušelo. 

Foto:  Miloš Schmiedberger

Nový díl Krampo volovin můžete vidět v sobotu od 20,15 na televizi Relax je rozhodně na co se těšit. Televize Relax se 9.9 přejmenovala z původní televize Pohoda. Zmáčkněte na svém ovladači automatické ladění, najděte novou televizi a užijte si spoustu zábavy.  Pro doplnění si můžete pustit Jitčin pozdrav.

Více na http://tvpohoda.cz/

Foto:  Miloš Schmiedberger